WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Robert Novak

Profile picture of Robert Novak
  • Member Since: September 28th, 2010
  • Zagreb
  • www.robertnovak.me
  • Art Direction at Art Revolt

Bio/Description

Art Director, Web Designer, Photographer

  • Posted a reply to "WordPress 3.9 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    So, is it works?

    2 months ago

  • Created a topic, It works!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Best of!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, I works!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Exactly what it should do, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Truly, the best sharing plugin that I met!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't appear to work with WP 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely nothing happens

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does't work at all", on the site WordPress Support Forums:
    Vark, thanks a lot to you, it's been a great pleasure talking to you and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does't work at all", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the line and error notice in debugg mode is gone but I still…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does't work at all", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry too! In debugg mode got this message error: Notice: Undefined index: HTTPS in…

    1 year ago

  • Created a topic, Does't work at all, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Easy Tooltip] Url linking, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Second page of Search results returns 404 not found", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved with this development version! Thank you Chouby

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Second page of Search results returns 404 not found", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I found that the problem originated in the following: The search results gives this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Second page of Search results returns 404 not found", on the site WordPress Support Forums:
    Just upgrade the plugin on v0.8.6 and now search doesn't work at all. There is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Second page of Search results returns 404 not found", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention that I use WP-PageNavi plugin for that purpose!

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] Second page of Search results returns 404 not found, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to notice that a new version of PL 0.8.5 solved all my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Get locale rather than full language name", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Chouby, it works now!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    And yes! Problem solved by editing admin.js.... I took the uncompressed version of javascript from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Just one more thing! I realized that the same problem arises in Published box (cant…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Development version (0.8.3.9) not working neither. Maybe because of my php version on server (PHP…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Get locale rather than full language name", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chouby, I tried it before but the result is such that it shows a…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] Get locale rather than full language name, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Now I also realized that adding a new category is also disabled during Polylang is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Adding tags to article don't get the default language, disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here! Everything is working perfect accept adding tags and adding featured image which…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Featured Posts Plugin (YAFPP)] Custom post type & posts together, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PostRatings] Rating is shown, rating is not possible", on the site WordPress Support Forums:
    @salatfresser I just downgrade to 1.50 version and everything is working normal. I don't realized…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: oQey Headers] Duplicated random images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Too many backups . . .", on the site WordPress Support Forums:
    Same here... - [ERROR] Job _____ already running!!! - repeated files backups - database -…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BackWPup] Database error import, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackWPup] Dropbox Backup Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    We all waiting that weekend with you :-)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PostRatings] Rating is shown, rating is not possible", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue since I upgraded to wordpress 3.1. You can check youself…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7 Backup/Restore] Won't detect version 2.9 of contact form 7 in wp 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    "NO VALID WordPress Contact Form 7 setup found on your blog" Plugin don't work!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: File Gallery] How to put rel attribute in template file?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I try to put a filter * lightboxes_options you suggested above but with colorbox…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: File Gallery] How to put rel attribute in template file?", on the site WordPress Support Forums:
    Okey, with this beta version I get rel tag like this rel="thickbox[1]" but this will…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: File Gallery] How to put rel attribute in template file?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago