WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Rein Aris

Profile picture of Rein Aris
  • Member Since: September 21st, 2010
  • Posted a reply to "Override stock html on a variant (variable)", on the site WordPress Support Forums:
    Any example is perfect, I just want to know how to do this properly! Thanks…

    11 months ago

  • Created a topic, Override stock html on a variant (variable), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Post Template] Templates not detected after site moved", on the site WordPress Support Forums:
    I had exactly the same problem. This is because you have to template folder (maybe…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WooCommerce] How do you add a main image to a product?", on the site WordPress Support Forums:
    That's really confusing to set a image on the featured image for a product.. specially…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WooCommerce (nl)] Plugin doesn't translate when WP_LANG isn't nl_NL, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Redirection] Redirect changed url's (feature request), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post Type Switcher Bug With Advanced Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I had the same problem and I solved it by editing the post-type-switcher plugin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    I will do a checkup in a while and keep you posted. Thanks for your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    No there isn't..

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes that's the question. It's not a big problem but I want to understand!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Well I only discovered a 301 redirect. But it's not in .htaccess and not in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    No success :( It's weird!!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    I just exported the database and searched for iwanttomovethis as a single word. One match…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    I thought I did but I will double check it again. I'll keep you updated,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I replaced every instance and also checked for hardcoded url's in the files.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    It's a stand alone single site.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I will describe the situation again: - I had a multisite with 3 websites…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help Ipstenu, but I still don't get it :) I moved the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't change a DNS yet. The website is running on a testserver so I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I did, forgot to mention that.

    3 years ago

  • Created a topic, Moved site out of a multisite -> /wp-admin keeps redirecting, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone who likes to know, I wrote a shortcode for the A elements: //…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users", on the site WordPress Support Forums:
    It's just for some links. Not all every a-href. Shorcode.. mm, so like: [a href=""…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users", on the site WordPress Support Forums:
    mmm.. I like the way WordPress clean's empty <p> tags and double breaks.. But in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users", on the site WordPress Support Forums:
    Well the admin is a client so the only thing he could do is wreck…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your repley, thats good to know. But is there a way to disable…

    3 years ago

  • Created a topic, 2 administrator users -> visual editor strips 'onclick' for 1 of the users, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Taxonomy Images] Warning: Missing argument 2 for taxonomy_images_plugin_list_the_terms()", on the site WordPress Support Forums:
    With the version from the git repo the error disappears but my image doesn't show…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    If the scanner is right; yes

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Scan your site with http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ please. What does it says?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    This malware warning won't go away in a second because Google has to review your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Anyone familiar with this malware/situation?", on the site WordPress Support Forums:
    I wrote a quick guide! Or read more on this topic: http://wordpress.org/support/topic/malware-counter-wordpresscom-warning-on-chrome?replies=16

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    And it's good to run the script on: http://blog.sucuri.net/2011/08/timthumb-php-security-vulnerability-just-the-tip-of-the-iceberg.html And check your site with: http://sitecheck.sucuri.net/scanner/…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Also remove wp-admin/upd.php (CupRacer says it in his blog, but its german :))

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    For me it was an .js file. Updated wordpress and did a rescan on: http://sitecheck.sucuri.net/scanner/,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malware (counter-wordpress.com) Warning on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Same problems here. Just updated TimThumb.. Hope this fixes the issue?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CMS Tree Page View] custom field values can get lost", on the site WordPress Support Forums:
    I can tell you the updated version (.8) doesn't fix the issue. I down graded…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CMS Tree Page View] custom field values can get lost", on the site WordPress Support Forums:
    @kato: did you informed the plugin developer about your patch? Works great by the way!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CMS Tree Page View] custom field values can get lost", on the site WordPress Support Forums:
    Ah mcdonna allready mentioned Advanched Custom Fields :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CMS Tree Page View] custom field values can get lost", on the site WordPress Support Forums:
    You should all switch to Advanched Custom Fields: http://plugins.elliotcondon.com/advanced-custom-fields/ Please take a look at the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Verve Meta box content is disappearing, plug-in clash", on the site WordPress Support Forums:
    Same with the "Simple Page Ordening" plugin. Moving a page or custom post type will…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multiple Template Images - Image quality?", on the site WordPress Support Forums:
    I thought you can use "q=100" (example) for it, or use "q=20" for low quality,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Verve Meta Boxes and Multisite (Not Working)", on the site WordPress Support Forums:
    @praeix, thanks for your comment! I tested ACF really well today, for like 6 hours…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Verve Meta Boxes and Multisite (Not Working)", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I think i will switch to this plugin: http://plugins.elliotcondon.com/advanced-custom-fields/ because of the MU problems…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Verve Meta Boxes and Multisite (Not Working)", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here.. in the older version of WordPress you could enable the plugin site…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Feature request: backup profile", on the site WordPress Support Forums:
    Yes! Or what i like even better, define them in your functions.php: http://wordpress.org/support/topic/plugin-verve-meta-boxes-define-meta-boxes-in-functionsphp

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Verve Meta Boxes] Define meta boxes in functions.php, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Upload .swf document in file upload field", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is :) But first you have to enable it in WordPress in general…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Verve Meta Boxes] Upload .swf document in file upload field, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "the_content is wrecking the loop?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for you answer Mark! I was a little bit complicated. Some plugin (Sexybookmarks) was…

    3 years ago