WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rechazame

Profile picture of rechazame
  • Member Since: February 2nd, 2014
  • Posted a reply to "Everything seem so prone to problems with multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both :) Sometimes plugins and themes have an automatic update mechanism, when they…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Everything seem so prone to problems with multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error in post links when slug is a number", on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering why no one has replied and only now I see that you…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "When is the best time to activate domain mapping and why?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again Ron :) If you will have a chance to comment on the other…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Icons and graphic characters are missing after domain mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It was the cal plugin's fault, not WPDM.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Hide dashboard - two very similar approaches - what's the difference?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Lucas. I went with init along with is_admin also because codex says is_admin is…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Hide dashboard - two very similar approaches - what's the difference?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, When is the best time to activate domain mapping and why?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Icons and graphic characters are missing after domain mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Yesterday I discovered that the issue has a broader effect. For one plugin (a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Switch back to sub-domains configuration", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. Sorry if my questions seemed pointless. It's just that I really want to understand…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Whento use 'init' and when to use a function in functions.php?", on the site WordPress Support Forums:
    Nice... Thanks.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Whento use 'init' and when to use a function in functions.php?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay so after taking a look in my functions.php and reading about hooks of actions…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Icons and graphic characters are missing after domain mapping, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Such a greate support for a must plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Icons and symbols are fone when domain mapping is active", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. You provide such a great support. Just wrote a review :)

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Switch back to sub-domains configuration", on the site WordPress Support Forums:
    I see. And what about links created by WP or a plugin? Will these always…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Error in post links when slug is a number, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Whento use 'init' and when to use a function in functions.php?", on the site WordPress Support Forums:
    I understand from this that I am better off hooking all of the functions I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Icons and symbols are fone when domain mapping is active", on the site WordPress Support Forums:
    I actually haven't checked, but a solution to this issue was adding this to .htaccess:…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Switch back to sub-domains configuration", on the site WordPress Support Forums:
    I don't intend to take them down but I did want to know my options…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Icons and symbols are fone when domain mapping is active, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Switch back to sub-domains configuration", on the site WordPress Support Forums:
    Can I just deactivate the plugin if I want to later on turn mapping again?…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Switch back to sub-domains configuration, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Adding a user to the main site generates an email and otherwise not", on the site WordPress Support Forums:
    Wow.. I didn't know people actually talk about this stuff! Thanks for clearing this out!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Adding a user to the main site generates an email and otherwise not", on the site WordPress Support Forums:
    Network. I'm pretty sure that's the normal behavior of WP and it doesn't happen just…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Adding a user to the main site generates an email and otherwise not", on the site WordPress Support Forums:
    The network name is the main site name plus the word Sites. However, the email…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Day and name permalink settings after multisite", on the site WordPress Support Forums:
    The default settings of that p=nn thing.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Irregular 404s on root domain only", on the site WordPress Support Forums:
    That's the thing, there is no error_log. Later, it was created because of a theme…

    1 month ago

  • Created a topic, Whento use 'init' and when to use a function in functions.php?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Day and name permalink settings after multisite, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Adding a user to the main site generates an email and otherwise not, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Irregular 404s on root domain only", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. That explains the error_log file that suddenly appears after I did something stupid…

    1 month ago

  • Posted a reply to "A logical error in a codex page", on the site WordPress Support Forums:
    You are awesome. But why did you left it with the meaning that it won't…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Irregular 404s on root domain only", on the site WordPress Support Forums:
    So what can it be then? Unless the error log file should be somewhere else…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fresh install with multi-subdomains permalink question", on the site WordPress Support Forums:
    Changing it back did catch. Theoretically everything is working fine now, regarding the permalinks, but…

    1 month ago

  • Posted a reply to "A logical error in a codex page", on the site WordPress Support Forums:
    The section under "Types of multisite network" is correct and perfectly fine. The problem lies…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Irregular 404s on root domain only", on the site WordPress Support Forums:
    Errrrr... I can't reproduce it now :( Maybe I should be happy it's gone but…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fresh install with multi-subdomains permalink question", on the site WordPress Support Forums:
    So the automatic change of permalink structure to Day and Name is a normal behavior?…

    1 month ago

  • Created a topic, Irregular 404s on root domain only, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Fresh install with multi-subdomains permalink question, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, A logical error in a codex page, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "I found two minor grammar issues in a codex page", on the site WordPress Support Forums:
    Ha ha! Ok, thanks. Have a nice day man!

    1 month ago

  • Posted a reply to "I found two minor grammar issues in a codex page", on the site WordPress Support Forums:
    macmanx! WOW! How is that possible?? My edit actually changed the page! :D I didn't…

    1 month ago

  • Created a topic, I found two minor grammar issues in a codex page, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Facebook thumbs doesn't work (already tried Debugging)", on the site WordPress Support Forums:
    I will look into that. At least now I'm sure it's not the plugin. Thank…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Featured images not showing automatically even when set", on the site WordPress Support Forums:
    I will try that. Awesome plugin and support bro. Thanks

    1 month ago

  • Posted a reply to "Need a pro opinion about the downside of updates", on the site WordPress Support Forums:
    I guess you are right... I hope I will get there :) Thank you so…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Featured images not showing automatically even when set", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it's a form I have created myself and just like you said, I fire…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Facebook thumbs doesn't work (already tried Debugging)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.. Check this one: http://www.facebook.com/video/embed?video_id=1424330617842140 It is actually me, summing up a dance lesson I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Need a pro opinion about the downside of updates", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't done it so far so let me first thank you for your valuable…

    1 month ago