WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Rajesh Soni

Profile picture of Rajesh Soni
  • Member Since: October 23rd, 2007
  • Mumbai, India
  • www.rajeshsoni.net
  • Proprietor at SaiDeep Solutions

Bio/Description

Married, Father of two sons, work from my place in Mumbai; serving International clients across the globe.

I like spending time with family, making friends, sharing knowledge with like-minded people.

Currently, I’m a Certified Programmer at a Freelance website.

After 15 years of Programming experience in various technologies, my passion for innovative ideas and automation, keeps developing over time.

  • Posted a reply to "How to remove 'breadcrumbs' space", on the site WordPress Support Forums:
    No, it must be in some .php file under your theme folder. Have you checked…

    3 days ago

  • Posted a reply to "How to remove 'breadcrumbs' space", on the site WordPress Support Forums:
    That's because the <header> has just been made hidden using CSS. You need to make…

    3 days ago

  • Posted a reply to "How to do this, is it SEO?", on the site WordPress Support Forums:
    Lookup Sitemaps.

    3 days ago

  • Posted a reply to "Problems linking to Forums", on the site WordPress Support Forums:
    The forum link works fine here. Did you get it sorted out?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "image title not showing when mouse rolls over", on the site WordPress Support Forums:
    URls?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Lost Products menu in dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    The products menu was indeed a part of the "WP ECommerce" plugin that you have…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Featured Image Option Disappeared on my Blog", on the site WordPress Support Forums:
    Do you see any javascript errors on the error console of your browser?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Cannot view any image in Dashboard or website", on the site WordPress Support Forums:
    Do you notice any JavaScript errors on your debugging console? http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error Code", on the site WordPress Support Forums:
    Site URL Please?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Unable to Login Admin Panel", on the site WordPress Support Forums:
    Go here: http://dxschool.org/wp-admin/maint/repair.php?referrer=is_blog_installed To allow use of this page to automatically repair database problems, please…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Unable to Login Admin Panel", on the site WordPress Support Forums:
    If you have access to phpmyadmin, try to "optimize" all the tables of your wordpress…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Completely disable WordPress from setting cache-control/pragma/expires, etc head", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried disabling all plugins?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Cannot log in to website", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried disabling all plugins via FTP / file manager?

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to Create a "Blank" page template", on the site WordPress Support Forums:
    Try turning DEBUG mode ON and see if there are any errors. You could also…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error 500 - Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    The site loads just fine here.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Maximum Width Limit on Images?", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried another theme?

    2 months ago

  • Posted a reply to "wordpress error!", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a wp-config.php file under the web root folder (typically, public_html/wp-config.php ?

    2 months ago

  • Posted a reply to "404?", on the site WordPress Support Forums:
    You should restore the theme files or switch to another theme.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site Not Allowing Me to Create New Content", on the site WordPress Support Forums:
    Can you post a screenshot after you enter some text and try to publish /…

    2 months ago

  • Posted a reply to "UVioO Review", on the site WordPress Support Forums:
    All what?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Disable Comment", on the site WordPress Support Forums:
    You could try using this plugin: http://wordpress.org/plugins/disable-comments/

    2 months ago

  • Posted a reply to "External link for image not working in widget", on the site WordPress Support Forums:
    Remove the extra "" in the <a href=""http://waranwalls.com/""> so it should be <a href="http://waranwalls.com/"> http://screencast.com/t/FAFixgkblt

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search going to 403 error page only for certain doc", on the site WordPress Support Forums:
    Try shortening the page URL.

    2 months ago

  • Posted a reply to "WP looks and acts strange", on the site WordPress Support Forums:
    http://reptilesalive.com/about/blog/wp-content/uploads/2014/ is throwing a 404 error. Check if this folder exists from FTP / File…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Database Error", on the site WordPress Support Forums:
    Did you also delete the database associated with the sub-domain setup?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function wp_unslash() in..."", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried disabling all plugins? Also try updating to the latest version of wordpress?…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Reinstall PHP", on the site WordPress Support Forums:
    How are you trying to import / re-install the database?

    3 months ago

  • Posted a reply to "plugins tab not visible in wordpress admin", on the site WordPress Support Forums:
    Why don't you just remove the other themes that you do NOT intend to use…

    3 months ago

  • Posted a reply to ""Parse error: syntax error" statement prevents me from even logging in", on the site WordPress Support Forums:
    Can you post the contents of functions.php?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Add to cart button missing woocommerce", on the site WordPress Support Forums:
    I have placed display:block in the themes style.css file but it didn't work That's expected,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Missing links/bookmarks", on the site WordPress Support Forums:
    What role is the user that you're logged in as? Have you tried disabling all…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add to cart button missing woocommerce", on the site WordPress Support Forums:
    The "Add to basket" is available, but it's NOT shown as the wrapper is hidden.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Lost Administrator Rights Help!", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried disabling the plugin using FTP / File manager?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Help regarding another author", on the site WordPress Support Forums:
    You can create a 'contributor' user account for your friend. You could also "assign" existing…

    4 months ago

  • Posted a reply to "loading Images when bespoke template is in place", on the site WordPress Support Forums:
    Site URL Please?

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to create data attribute containing post id in main nav?", on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure the menus are being generated by the code that you are trying…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to create data attribute containing post id in main nav?", on the site WordPress Support Forums:
    What do you get with this... wp_nav_menu( array( 'items_wrap' => '%3$s' ) );

    5 months ago

  • Posted a reply to "WP can't find pictures and behaves strangely", on the site WordPress Support Forums:
    Now it can't find pictures even though the paths are right and the pics are…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to create data attribute containing post id in main nav?", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, it's possible using the $items_wrap optional parameter as explained here: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_nav_menu $items_wrap (string) (optional)…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Customizing Permalink Structure", on the site WordPress Support Forums:
    I believe you cannot have tags in the permalink as YOU want it to work.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Gallery just showing shortcode. No images.", on the site WordPress Support Forums:
    You seem to have entered the shortcode in Visual mode of the EDIT post section.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "favicon bluehost wordpress login", on the site WordPress Support Forums:
    Have you cleared the browser cache? What is the wp-admin URL?

    6 months ago

  • Posted a reply to "User Accounts", on the site WordPress Support Forums:
    Try these plugins: http://wordpress.org/plugins/user-role-editor/ http://wordpress.org/plugins/advanced-access-manager/

    6 months ago

  • Posted a reply to "Save Gallery button won't work", on the site WordPress Support Forums:
    ...how do I get some support on this? Here: http://www.photocrati.com/contact/

    6 months ago

  • Posted a reply to "Error Message Unable to Login", on the site WordPress Support Forums:
    Can you send us a screenshot of this folder from your file manager? /home/content/58/10818258/html/wp-content/

    6 months ago

  • Posted a reply to "Moving Page data back into BlogStream", on the site WordPress Support Forums:
    You can set the post status to "Draft".

    6 months ago

  • Posted a reply to "Posts not showing up on Posts Page", on the site WordPress Support Forums:
    Site URL Please?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changed domain name problem", on the site WordPress Support Forums:
    Please follow the steps mentioned here: http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL

    7 months ago

  • Posted a reply to "Twenty Thirteen theme post text size, how to make smaller", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try another browser / computer?

    7 months ago

  • Posted a reply to "make content scroll ONLY!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried the z-index attribute?

    7 months ago