WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ragster

Profile picture of ragster
  • Member Since: June 14th, 2007
  • Posted a reply to "I've broken my site - getting some 500 Internal Server Errors", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to fix it by: Changing the permalinks back to default. (this produced 404…

    3 years ago

  • Created a topic, I've broken my site - getting some 500 Internal Server Errors, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library - How to identify which images are being used?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok got it. Thanks for your replies!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Library - How to identify which images are being used?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Agus. Will an image be marked as 'attached' even if it was uploaded via…

    4 years ago

  • Created a topic, Media Library - How to identify which images are being used?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Automatically assign categories to a post created from an RSS feed.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Samuel - works a treat - even the category allocation. Cheers!

    4 years ago

  • Created a topic, Automatically assign categories to a post created from an RSS feed., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Posts and Pages throwing 404's", on the site WordPress Support Forums:
    Have a look here: http://wordpress.org/support/topic/203189?replies=2#post-850870 I had the same issue.

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress and htaccess domain redirection, URL showed in address bar", on the site WordPress Support Forums:
    If I was you I'd use a cloaked redirect on your homepage and not go…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Getting an Error 404 message when entering my posts", on the site WordPress Support Forums:
    Have a look here: http://wordpress.org/support/topic/203189?replies=2#post-850870 I had the same problem.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Post won't show", on the site WordPress Support Forums:
    it turned out that my choice of permalink structure was causing the problem. I wanted…

    6 years ago

  • Created a topic, Post won't show, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't login to admin after new install - need holy water!", on the site WordPress Support Forums:
    This may not be related - but I had a similar experience recently. I asked…

    6 years ago

  • Created a topic, [plugin:searcheverything] where is 'options'?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Change header size and logo", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - the web host has fixed it: 'Seems to have been a problem with…

    7 years ago

  • Posted a reply to "How to Change header size and logo", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - doing it now...

    7 years ago

  • Posted a reply to "How to Change header size and logo", on the site WordPress Support Forums:
    OK - the whole blog has stopped working! Any suggestions - what'e gone wrong? (It…

    7 years ago

  • Created a topic, How to Change header size and logo, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago