WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rad_thundercat

Profile picture of rad_thundercat
  • Member Since: May 9th, 2008
  • Posted a reply to "Super Slow Load::Tried everything, no fix", on the site WordPress Support Forums:
    Hey all, this is what fixed it for me: Put an .htaccess file in the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Long load times in the admin back-end", on the site WordPress Support Forums:
    Ok guys and gals I got it figured out. I had a test site setup…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Long load times in the admin back-end", on the site WordPress Support Forums:
    Well, came in this morning and now it is two different components that are slugs:…

    5 years ago

  • Posted a reply to "500 Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get around the 500 error by bumping up the timeout setting…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Long load times in the admin back-end", on the site WordPress Support Forums:
    WPTuner revealed that 'admin_init' is the component that's taking its sweet time: http://imgur.com/iMrF3.gif Does that…

    5 years ago

  • Created a topic, Long load times in the admin back-end, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Super Slow Load::Tried everything, no fix", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. I was using 2.8 and upgraded to 2.9.1 and still have the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "New Plugin: Role Scoper", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all, I'm having some trouble with role-scoper 1.0.1 and 1.0.0 (however, 0.9.27 works fine).…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow doesnt work with last uptdate", on the site WordPress Support Forums:
    Another thing to add: I extracted my imagerotator.zip into, ".../wp-admin/uploads/imagerotator/*zip contents*". And even though I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "which theme for a photo heavy blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Any theme will work, all you need to do is get a good gallery plugin…

    6 years ago

  • Created a topic, Need some help with the Hamasaki theme, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Not Found, Sorry, but you are looking for something that isn't here.", on the site WordPress Support Forums:
    I have this exact problem. One morning for no apparent reason my main loop page…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Viewing Galleries via Tags", on the site WordPress Support Forums:
    Hot damn, that is exactly what I needed. Thank you! Is there any way to…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Viewing Galleries via Tags, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Private post not shown to admin", on the site WordPress Support Forums:
    I have a problem where the admin can view private posts, but not private pages.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Admin cannot see private pages", on the site WordPress Support Forums:
    Scratch that previous post. -I still have the problem. Admin can view private *posts*, however,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Admin cannot see private pages", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out: I had two users setup as admin. As soon as I knocked…

    6 years ago

  • Created a topic, Admin cannot see private pages, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Need to apply a .css class to Widget titles", on the site WordPress Support Forums:
    I am trying to figure this out as well. I want to give my 'blogroll'…

    6 years ago

  • Posted a reply to "how can i remove "Archive for the ‘x’ Category" title", on the site WordPress Support Forums:
    Edit your 'header.php' file- Find: <title><?php bloginfo(’name’); ?> <?php if ( is_single() ) { ?>…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't insert picture in post with 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, finally got it working. What did it was emptying out "/wp-content/uploads/js_cache" and uploading a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't insert picture in post with 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Add me to the list. I try to insert an image (add media | insert…

    6 years ago

  • Created a topic, Using Sharepoint data in WordPress, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago