WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rabble

Profile picture of rabble
  • Member Since: October 5th, 2004
  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    Oops! Well that explains everything. Thanks a million Andrew!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, I am turning off the 'under construction' plugin briefly.. Frankie Blue.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    Still does not work... I tried changing all too: /* Module style 1 */ .modline-outer…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    For example under the title 'Quick Gallery'

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    It is the line that appears below sidebar and widget titles.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    /* Module style 1 */ .modline-outer { height:2px; border-top:1px solid #78a5b6; border-bottom:1px solid #78a5b6; margin-bottom:18px;…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Child CSS not always applying rules", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks. Still, any advice as to how I can make the color change to…

    1 year ago

  • Created a topic, Child CSS not always applying rules, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fully customizable, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does Register Plus plugin work with 2.8x", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks- I missed your post about it earlier. Both those problems are not important to…

    5 years ago

  • Created a topic, Does Register Plus plugin work with 2.8x, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "parse error after step 3 - HELP!", on the site WordPress Support Forums:
    Just to follow up, I think this problem was caused by using GoLive. Actually, editing…

    10 years ago

  • Posted a reply to "parse error after step 3 - HELP!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, also tried deleting everything and doing a fresh install with a new database. I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "parse error after step 3 - HELP!", on the site WordPress Support Forums:
    Install goes smoothly for this php illiterate and then ... error at login after step…

    10 years ago