WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

raakvlak

Profile picture of raakvlak
  • Member Since: February 11th, 2011
  • Created a topic, Warning message in Admin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, compressing CSS & js, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, QuickCache not working, permission issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WPtouch] Not showing correctly on mobile", on the site WordPress Support Forums:
    BraveNewCode, thanks for the reply. I've added the rejected user agents in the settings for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WPtouch] Not showing correctly on mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing a similar, possibly related problem; sometimes the desktop loads the mobile version of…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AdRotate] define ad position within a block/group, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    Another update: we have meanwhile tracked the dashboard not loading problem down to a problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Comments for WordPress] Spam!", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem; Am using Facebook comments exclusively on the site, but spam…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wpfolio sub-menu customization question", on the site WordPress Support Forums:
    no dice for me. if you go to http://raakvlak.net/category/art/installations/ you'll see the entire submenu is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Enable Post Titles on All Posts in WPFolio", on the site WordPress Support Forums:
    @notlaura; re the use of child-themes: this is what i meant with that it "breaks…

    3 years ago

  • Created a topic, Enable Post Titles on All Posts in WPFolio, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "wpfolio sub-menu customization question", on the site WordPress Support Forums:
    What I am using right now is this .sf-menu { font-size: 1.4em; } div.nav {…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wpfolio sub-menu customization question", on the site WordPress Support Forums:
    @notlaura this code .sf-shadow ul { background-color: green; } only changes the color of the…

    3 years ago

  • Created a topic, wpfolio sub-menu customization question, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "theme options don't update/record", on the site WordPress Support Forums:
    @slambert 1.72

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPFolio 1.7 customization questions", on the site WordPress Support Forums:
    1 & 2 have meanwhile been solved (they were related to a problem with saving…

    3 years ago

  • Posted a reply to "theme options don't update/record", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Posted it elsewhere here on the forum but later found…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WPFolio .17 Theme options refuses to save", on the site WordPress Support Forums:
    Solved - was able to save in Safari. It seems the problem only occurs in…

    3 years ago

  • Created a topic, WPFolio 1.7 customization questions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, WPFolio .17 Theme options refuses to save, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    Update: it turns out it was an apache configuration problem. The "AllowOverride" setting was set…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    @govpatel: As per my original email: "According to the sys-admin, mod_rewrite is enabled."

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    @govpatel: Done that already, doesn't help.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    @govpatel: On Debian (as per my original post). rename the .htaccess to what and how…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    @govpatel: I tried that. Several times. With no luck. They work under the default Ugly…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Problems with links after moving to a new server", on the site WordPress Support Forums:
    @NicoJulius: Until now, the site was hosted under its own domain, using shared hosting at…

    4 years ago

  • Created a topic, Problems with links after moving to a new server, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago