WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pxlar8

Profile picture of pxlar8
  • Member Since: January 31st, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Feature Request: CSS class rather than span, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, Auto placement is wrapping Secondary Title in h1 tags, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "-", on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    1 month ago

  • Created a topic, -, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Problem with Widget on Category Archive", on the site WordPress Support Forums:
    Have just noticed a second odd behavior. It's not just pulling the most recent posts…

    1 month ago

  • Created a topic, Problem with Widget on Category Archive, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Add your own icons", on the site WordPress Support Forums:
    +1. Would be a great feature.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Auto-embeds feature doesn't show up in Settings->Media", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. No options showing up on Media Settings page.

    2 months ago

  • Created a topic, Doesn't do what it says it does, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fix Pinterest Button Positioning --- Vertical Float", on the site WordPress Support Forums:
    Not working for me either.

    4 months ago

  • Created a topic, Works well., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Not working on multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't show up the the settings menu on a multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Similar problem, but I can't get the settings to show up anywhere whether it's network…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Remove round corner", on the site WordPress Support Forums:
    If you're using the float version, try putting this in your theme's css style sheet:…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Is there any easy way to make this social bar vertical?", on the site WordPress Support Forums:
    +1

    4 months ago

  • Posted a reply to "%%title%% displayed instead of a normal title on one page", on the site WordPress Support Forums:
    Have you updated to version 1.5.3.2 in the past 24 hours or so? It should…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Feature Request with Markdown module", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, but I don't know what a Pull Request is.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plans for a Widget?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! It's working, but I'll have to do some tweaking to prevent the widget displaying…

    4 months ago

  • Created a topic, Plans for a Widget?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Feature Request with Markdown module, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, PHP Error line 491, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I have it installed on a multisite, and in doing some unrelated troubleshooting that involved…

    10 months ago

  • Created a topic, PHP Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Shortcode exclusion", on the site WordPress Support Forums:
    Wonderful. Thank you!

    11 months ago

  • Created a topic, Doesn't play nicely with other plugins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode exclusion, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working", on the site WordPress Support Forums:
    It's been recommended in other posts to go back to version 1.62 until the rewritten…

    1 year ago

  • Created a topic, Works as advertised, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Formatting problems", on the site WordPress Support Forums:
    14 is working a treat. Titles back and paragraph breaks inserted. Thanks for putting out…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Formatting problems", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Will give 14 a try and see how that goes. In the meantime, I've…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Formatting problems", on the site WordPress Support Forums:
    In my case, it fixed the paragraph breaks but introduced other issues. 1. The title…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Formatting problems", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. WP 3.5.1 RPS 1.0.12 Origin post. Resulting post (the Cherry Blossom Watch…

    1 year ago

  • Created a topic, Line breaks being stripped (disregard), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works and looks great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "HTML tags not working", on the site WordPress Support Forums:
    +1 on this feature request. It would be very useful for italicizing book titles, etc.

    1 year ago

  • Created a topic, Works as advertised, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Malware reported: php.exe.globals.381.UNOFFICIAL", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks. Yes, I believe it is using Linux Malware Detect.

    1 year ago

  • Created a topic, Malware reported: php.exe.globals.381.UNOFFICIAL, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sitemap parsing error", on the site WordPress Support Forums:
    Disregard--solved. In case anyone else runs into something similar.... I downloaded the sitemap XML and…

    2 years ago

  • Created a topic, Sitemap parsing error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "On editing a post the series reorders it self", on the site WordPress Support Forums:
    Same isssue, same version. Fix seems to be working for me.

    2 years ago

  • Posted a reply to "So should I update or not?", on the site WordPress Support Forums:
    @ WPuser3: Frederick has said in other threads that they're aiming to get a new…

    2 years ago

  • Posted a reply to "500 internal server errors on parent site of the Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    A good chance this is related to the 0.9.2.6 version. I had very similar issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: jQuery Hover Footnotes] Bottom of Page letters rather than numbers", on the site WordPress Support Forums:
    In case anyone else has the same issue... my theme's style set ordered lists to…

    2 years ago

  • Created a topic, Automatic Numbering, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Google Weather] Weather widget seems broken with 3.4.2", on the site WordPress Support Forums:
    Having same issue.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Organize Series] Limit Number of Items Listed in Widget?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Organize Series widget", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue. Where does one change it?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Doc Embedder] Open to Specific Page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago