WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pweingart

Profile picture of pweingart
  • Member Since: November 20th, 2007
  • Posted a reply to "Publish and Preview controls have disappeared -- HELP!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I reinstalled WordPress 2.8.6 and the problems vanished. Apparently I munged something while I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Publish and Preview controls have disappeared -- HELP!", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved: I reinstalled WordPress 2.8.6 and the problem vanished.

    5 years ago

  • Created a topic, Publish and Preview controls have disappeared -- HELP!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Publish and Preview controls have disappeared -- HELP!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "New format Plugin page lacks "Update" indicator", on the site WordPress Support Forums:
    Oops. Never mind. I found it.

    5 years ago

  • Created a topic, New format Plugin page lacks "Update" indicator, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Weird problem posting mp3 file", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded to WordPress 2.7.1. No change in behavior. Anybody? Help!

    5 years ago

  • Created a topic, Weird problem posting mp3 file, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Keep sidebar anchored at the top, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "No response from localhost after restore", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about your head. Yes, that was the problem. And yes, I'm gui-ing. And I'm…

    6 years ago

  • Posted a reply to "No response from localhost after restore", on the site WordPress Support Forums:
    First question sounds like the right one. I did not create an exception for ports…

    6 years ago

  • Posted a reply to "No response from localhost after restore", on the site WordPress Support Forums:
    I've eliminated DNS and IP setup as the source of the problem. I can ping…

    6 years ago

  • Posted a reply to "No response from localhost after restore", on the site WordPress Support Forums:
    I added the name of my domain to the /etc/hosts entry 127.0.0.1, and tried both…

    6 years ago

  • Created a topic, No response from localhost after restore, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Wordpres.com stats upgrade blew away my stats history, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Post numbering has gone berserk, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Instructions for creating a "sandbox", on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Where does WordPress get default image directory?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image directory failure", on the site WordPress Support Forums:
    Seriously, folks: does anybody know where Apache gets its path instructions when assembling a page,…

    6 years ago

  • Created a topic, Image directory failure, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Not mailing passwords to registered users", on the site WordPress Support Forums:
    Added detail: It was working just fine. Then my server crashed and I had to…

    7 years ago

  • Created a topic, Not mailing passwords to registered users, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "How do you use Trackback URLs?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. How long does it usually take for the site receiving the trackback to register…

    7 years ago

  • Created a topic, How do you use Trackback URLs?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Bug in 2.3.2", on the site WordPress Support Forums:
    adamrbrown: Thanks, that solves ONE problem. Now -- I suppose I have to modify the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Bug in 2.3.2", on the site WordPress Support Forums:
    [Edit by moderator: Rude behavior removed] Listen: I just want some vertical space between the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Bug in 2.3.2", on the site WordPress Support Forums:
    What? I want vertical space between my horizontal rule, my comments, and the bottom of…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Bug in 2.3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Sheesh. You apparently MISSED THE SECOND FREAKIN' PARAGRAPH, in which I explained that the ONLY…

    7 years ago

  • Created a topic, Bug in 2.3.2, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Get WordPress to shut up about new version", on the site WordPress Support Forums:
    As indicated by our fine and humble moderator, there was something amiss with the upload.…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Get WordPress to shut up about new version", on the site WordPress Support Forums:
    That will be in your wp-admin directory. In my installation, wp-admin is just under my…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Get WordPress to shut up about new version", on the site WordPress Support Forums:
    Done that a few times, actually. I even logged out as "root" and came back…

    7 years ago

  • Created a topic, Get WordPress to shut up about new version, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Getting RSS to work", on the site WordPress Support Forums:
    Oh. Ooops. I got it. The php code adds "/feed/" to the end of the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Getting RSS to work", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.pastebin.ca/820819 Thanks. Phil W.

    7 years ago

  • Created a topic, Getting RSS to work, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Pages are very slow, but posts are fast?", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like a database issue to me. I'm not that familiar with mySQL, but the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Archiving how-to", on the site WordPress Support Forums:
    mod_rewrite was apparently not working because the directory tree was owned by root, but the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Archiving how-to", on the site WordPress Support Forums:
    It happens that I'm the server; that is, my site is hosted on my server…

    7 years ago

  • Created a topic, Archiving how-to, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Help with REALLY DUMB SIMPLE html code", on the site WordPress Support Forums:
    I am appropriately embarrassed, but yes, sometimes it does take a fresh pair of eyes.…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Code tag not working correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like your html interpreter is eating the bracketed items as tags. Try quoting them.…

    7 years ago

  • Created a topic, Help with REALLY DUMB SIMPLE html code, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "General programmer information", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Phil W.

    7 years ago

  • Posted a reply to "General programmer information", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I think I've found what I'm looking for. http://codex.wordpress.org/Function_Reference http://guff.szub.net/wordpress/template-tags/ Any other suggestions? Thanks…

    7 years ago

  • Posted a reply to "CHMOD-ing", on the site WordPress Support Forums:
    I'll bet money you started the process as user "root" one time, whereas you used…

    7 years ago

  • Created a topic, General programmer information, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago