WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pumpkineater

Profile picture of pumpkineater
  • Member Since: May 3rd, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "SSL self signed certificate error", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Daniel Unfortunately, this is not a workaround for me. I tried last january something…

    3 months ago

  • Created a topic, SSL lf signed certificate problem, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, SSL self signed certificate error, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, no proper redirect with https login since WP 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    @Frank Tested the version from the trunk branch (1.31) Works fine for me, but as…

    8 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Good work, Frank ! So I replaced inc/admin/loader.php in the 1.30 test version with the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    @ckarich ooops, my mistake, was accidentally checking curl in shell on different terminal! This server…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    @ckarich, thanks for the info I get the 35 error with wp/backwpup plugin (no workaround…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    @Daniel the if (has_filter('backwpup_cacert_bundle')) condition evaluates to TRUE, so add_filter statement is executed anyway Anyway,…

    8 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Frank, I removed all previous adminer plugin files and data before installing your test version…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    I created a plugin to 'extend' the backwpup plugin (3.1.2beta3) almost exactly as suggested by…

    8 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, 1.3.0 did not solve the problem, still: /var/log/apache2/error.log [Mon Jan 27 20:11:27 2014] [warn]…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    I pulled the latest src updates from the git repo. Nop, still Dropbox API: (35)…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    after doing extensive testing : version 3.1.2.beta issues: Dropbox API :(35) Unsupported SSL protocol version…

    8 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Would be great Frank, thanks ! BTW Adminer 1.2.2 still working fine for me with…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    In regards to my self-signed certificate issue, I added this certificate on the server to…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    As Daniel suggested, I cloned the backwpup source from github. plugin version 3.1.2-beta Dropbox re-authentication…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    I see in inc/class-destination-dropbox.php that SSL v3 is forced curl_setopt( $ch, CURLOPT_SSLVERSION, 3 ); and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Dropbox API: (35) Unsupported SSL protocol version", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Tested with previous and recent version of the Plugin I noticed the…

    8 months ago

  • Created a topic, Quick fix for AAM plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "cannot use existing v3 forms", on the site WordPress Support Forums:
    Yeo, import/export solves problem to secure existing forms while migrating to v4. Only had to…

    12 months ago

  • Created a topic, cannot use existing v3 forms, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    I keep wp-config in user root directory as recommended by wordpress.org. The hint to wp-settings…

    1 year ago

  • Created a topic, loader.php cannot find wp config, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing special, i.e. /home/me/public_html/wp-content/plugins/adminer/ /home/me/wp-config.php /home/me/public_html/wp-settings.php http://me.lan/wp-content/plugins/adminer/inc/adminer/loader.php?username=me_blwp&db=me_wordpress&?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=963&width=1520 tail -f /var/log/apache2//error.log [Tue Aug 20 11:00:14 2013]…

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.0.13 upgrade fails", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, I tweaked my fastcgi wrapper script a bit to increase the max number of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.0.13 upgrade fails", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, from the msg in my Apache error_log, i.e. mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.0.13 upgrade fails", on the site WordPress Support Forums:
    novocastrian, ALWAYS make a backup of wp-content/plugins/backwpup before upgrading ;-) Remove the backwpup from your…

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.0.13 upgrade fails", on the site WordPress Support Forums:
    I replicated the error by installing 3.0.13 both from scratch and upgrading from 3.0.12. All…

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.0.13 upgrade fails", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to get everything working again on my wp multisite installation , reversing to…

    1 year ago

  • Created a topic, 3.0.13 upgrade fails, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, blank page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Better WP Security] 'error'", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem as CindyGoBeyond with 3.5.2 (and some previous versions) Using WPMU 3.5.1 Reversing back…

    1 year ago

  • Posted a reply to "wpdebug errors", on the site WordPress Support Forums:
    On Github, good decision ! You're right, WP core isn't the most elegant written piece…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Warning: require_once(/home/user1/wp-settings.php): failed to open stream", on the site WordPress Support Forums:
    Tested only on WP MU 3.5.1 Installation and activation successful with release 1.2.3, however Start…

    1 year ago

  • Posted a reply to "wpdebug errors", on the site WordPress Support Forums:
    in the plugin php file, just put the wp_enqueue_script calls in a function (or two…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank page showing error", on the site WordPress Support Forums:
    I deleted the bwps records in the _option tables of all blogs, after I installed…

    1 year ago

  • Created a topic, blank page showing error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Warning: require_once(/home/user1/wp-settings.php): failed to open stream, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, CSS conflict with Firefox, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Still issues with slideshow image loading", on the site WordPress Support Forums:
    Since 3.14 after disabling and re-activating the plugin , everything works sweet again, I didn't…

    2 years ago

  • Created a topic, Still issues with slideshow image loading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pictures not loading in muWP3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Tables not deleted after deleting plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Silly me. I didn't look in the plugin settings. It has an uninstall option and…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Tables not deleted after deleting plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago