WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

protohominid

Profile picture of protohominid
  • Member Since: August 5th, 2011
  • Posted a reply to "External link to tab?", on the site WordPress Support Forums:
    Follow up question: When my custom link to a tab is clicked, the browser is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "External link to tab?", on the site WordPress Support Forums:
    That helps a lot, thanks Mark!

    1 year ago

  • Created a topic, External link to tab?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "New update throws error undefined method", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, got it.

    1 year ago

  • Posted a reply to "New update throws error undefined method", on the site WordPress Support Forums:
    Mika - The plugin on my two sites has also broken with the error message…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How do I blacklist remote jquery", on the site WordPress Support Forums:
    Funny, I was coming here to ask the same thing. :-) I tried adding this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Broken with WP 3.5?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, turned out to be jQuery not loading from Google CDN. :-P

    1 year ago

  • Created a topic, Broken with WP 3.5?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fix for the_permalink() issue with ecommerce plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Marcus, that should help in situations like a few of us are having. On…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same thing as Michael. I schedule the ASAP backup, wait a while,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    That sounds like you don't have the backups 'bucket' selected correctly. I'm not sure what…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, I successfully ran a backup using the wp-cli command (thanks!), and it shows up…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Mika, I am somewhat comfortable with the command line, but I'd need some instructions…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Broken with WP 3.5?", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin seems to be working for me now. Not sure what the issue was,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fix for the_permalink() issue with ecommerce plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Marcus, Thanks for your response. For the site in question I just disabled your…

    2 years ago

  • Created a topic, Broken with WP 3.5?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fix for the_permalink() issue with ecommerce plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Post Type archive index page now working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Leaflet Maps Marker] Create markers dynamically from template file?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Media Library Categories] Image's ALT tags need html-safe entities", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I did: In media-categories.php around line 856, I changed it to: $caption =…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How-to: Fix the flash on page load 3.2.x (FOUC)", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing that fixed the FOUC for me was downgrading to jQuery 1.4.4. Has…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Media Library Categories] Image's ALT tags need html-safe entities, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modify Widgets/Plugins via HOOKS", on the site WordPress Support Forums:
    *ping* I'd also like to know how to do this...

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Orbit Slider] loading gif not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response! I want to retain responsiveness, so what I'm wondering is if…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Orbit Slider] Issue in Firefox 9 - CPU cranked", on the site WordPress Support Forums:
    What I'm wondering is, is there a way to disable the timer animation completely, but…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Orbit Slider] Issue in Firefox 9 - CPU cranked, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Orbit Slider] loading gif not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this same issue. Flash of unstyled content, as they say. :-) Anyone have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] Get connected posts' thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, that's exactly what I was looking for. I didn't realize you could use the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] Get connected posts' thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like if I can't do it within the "p2p_list_posts" function it's not possible. Thanks…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Posts 2 Posts] Get connected posts' thumbnails?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] P2P not working with custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    That got it! You rock, many thanks!!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] P2P not working with custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed, the debugger is throwing two errors that "Post type 'homes' is not defined" (a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Posts 2 Posts] P2P not working with custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I tried it that way as well, but no go. I also verified in…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Posts 2 Posts] P2P not working with custom post types?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tabs disappeared after recent post tab upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind -- I reverted back to v1.3 again and enabled the jQuery checkbox. It seems…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Tabs disappeared after recent post tab upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    i'm having the same issue. After upgrading the plugin to 1.3.1 from 1.3, the tabs…

    3 years ago