WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

PReno

Profile picture of PReno
  • Member Since: June 11th, 2013
  • Created a topic, Where do i put the code?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured image appearing below post ?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. While looking at the css file I removed a comma ***face…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured image appearing below post ?", on the site WordPress Support Forums:
    I have add it to a hook in the functions.php file so i cant "deactivate"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured image appearing below post ?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about duplicating post i just didnt know where i should have posted my problem.…

    1 year ago

  • Created a topic, Very annoy/tricky CSS problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Featured image appearing below post ?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Speaker/Talkers display plug-in, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Latest twitter widget hasn't updated since 6 days ago", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all i found a better/easier plugin http://wordpress.org/plugins/rotatingtweets/

    1 year ago

  • Created a topic, What is the best clickable homepage slider?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Latest twitter widget hasn't updated since 6 days ago", on the site WordPress Support Forums:
    It all has to do with twitters new API(v1.1).Twitter have been slowly introducing the new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cant find mytheme/includes/widgets/my-twitter-widget.php", on the site WordPress Support Forums:
    Bump(i'm sorry i'm still having trouble :( )

    1 year ago

  • Created a topic, Cant find mytheme/includes/widgets/my-twitter-widget.php, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah i made sure that i had everything named the same. It is the main…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yip i have it appearing in the manage gallery screen. I have tryed using the…

    1 year ago

  • Created a topic, Links not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add a div to the header ..Please help it been a long few hours!!", on the site WordPress Support Forums:
    I am actual getting that same messages on all pages displaying posts. For some reason…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add a div to the header ..Please help it been a long few hours!!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok click the link again and you will see the icons however where the featured…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add a div to the header ..Please help it been a long few hours!!", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.sligotourism.ie/ that is the with the original function.php ... Once you have a look reply…

    1 year ago

  • Created a topic, Add a div to the header ..Please help it been a long few hours!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Theme: Thematic ] Adding a new hook removes featured post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago