WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pixelyzed

Profile picture of pixelyzed
  • Member Since: April 5th, 2010
  • Otterburn Park, Quebec, Canada
  • pixelyzed.com
  • Owner, web designer and developer at Webfocus Design
  • Find me on:

Bio/Description

Web strategy, design & development, WordPress specialist & fanatic, branding, UX (my biz: @webfocusdesign). Musician, geek, blogger.

Interests

Music, reading, technology, spirituality.

  • Posted a reply to "Notification Email", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Except the setting doesn't stick for me in version 1.6.2. I add a new…

    2 months ago

  • Created a topic, Site Wide Rule Not Working as Expected, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Error Caused by Not using the database prefix set in wp-config, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issues with 1.0 version", on the site WordPress Support Forums:
    I have been seeing the exact same issue and came up with the same fix…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Just checking to be sure you know your widget breaks Jetpack Site Stats", on the site WordPress Support Forums:
    I hear you and my apologies for overreacting earlier. I do get that this is…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Just checking to be sure you know your widget breaks Jetpack Site Stats", on the site WordPress Support Forums:
    @mattyrob I understand the reasoning behind what you did. I'm not saying there's an easy…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Just checking to be sure you know your widget breaks Jetpack Site Stats", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, a plugin disabling another plugin's functionality. That is seriously wrong IMO. I have a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem on WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, FWIW, your beta 6.4.7.4RC1 release is also breaking the widgets page in 3.9.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem on WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. It doesn't actually disable widgets, the loading of the widgets in the left…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Widget needs option to limit text", on the site WordPress Support Forums:
    Agreed here too! A character limit setting would be needed. I'm using Testimonials in a…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Network (Multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Frankie, Thanks for your (impressively) quick response! I'll track the GitHub issue.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Network (Multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, this plugin is closer in scope to Stream and supports multisite: http://wordpress.org/plugins/threewp-activity-monitor/ THat's what…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Main Shop Page Broken in WooCommerce 2.1 Beta 1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again! Just so you know, I installed the just released WooCommerc beta 2 and…

    9 months ago

  • Created a topic, Main Shop Page Broken in WooCommerce 2.1 Beta 1, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "NextGen and Multisite Issue", on the site WordPress Support Forums:
    @laskowv With your fix to move all galleries to a single wp-content/gallery, do users see…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Next Gen Gallery not working with Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, I don't remember if the pre 2.0 versions (before Photocrati) claimed multisite support…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen and Multisite Issue", on the site WordPress Support Forums:
    laskowv Thanks for the heads up on this fix although, with a network as large…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NextGen and Multisite Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I see the same thing on multisite. I have an 85 sites multisite network running…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Performance", on the site WordPress Support Forums:
    Hi mbigul, I didn't know about this so that's quite useful. But I'm wondering why…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite support?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Multisite like that would be a requirement for me. I do mostly bilingual sites…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for this. I usually take 1 star reviews with a HUGE grain of…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Authenticate filter not called" (but able to login from other computer?)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Just FYI, I am also experiencing this issue on various multisite installs, including…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Peter's Login Redirect] WP Multisite, how to redirect user to their primary blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Peter, Thank you so much! That works flawlessly without hacking the plugin's code. Don't…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Peter's Login Redirect] WP Multisite, how to redirect user to their primary blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm trying out your plugin and, another more common scenario that doesn't work for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to check if a user is on the page edit screen but not the post edit screen", on the site WordPress Support Forums:
    No one has a idea if this is doable or how? Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with Social Media Widget and PHP 5.4", on the site WordPress Support Forums:
    Hi everyone! Sorry I kind of disappeared after a couple replies but had a very…

    1 year ago

  • Created a topic, How to check if a user is on the page edit screen but not the post edit screen, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with Social Media Widget and PHP 5.4", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! No, actually the server is on PHP 5.4.12. Sorry, should have been more…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with Social Media Widget and PHP 5.4, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with DataTables and Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "SCARY! Limit Login Attempts lockout bypassed?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, I moved on to Login Security Solution and that works a lot better…

    2 years ago

  • Created a topic, Great Little Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wordfence Security] WordFence and Login Security Solutions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I've also been using LSS for a while and am evaluating Wordfence on a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Image Widget] Add img title attribute", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I would need this as well but, not on the image. The title attribute…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No HTML pruning", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same question except, in my case, I'm applying lists formating to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WPML", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. I can translate the plugin fine (I use CodeStyling Localization…

    2 years ago

  • Created a topic, Not localized, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AutoChimp] Support for User Meta Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Thank you very much! Do you have an ETA on that revision? ;) Btw,…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AutoChimp] Support for User Meta Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "SCARY! Limit Login Attempts lockout bypassed?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I also am experiencing repeated brute force attacks with hundreds of attempts within…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: All-in-One Event Calendar] AIOEC Plugin Conflict with WordPress SEO", on the site WordPress Support Forums:
    I did a test on my localhost server and 1.8 RC2 seems to fix the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FATAL ERROR on Dashboard from this Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, FWIW, I'm also getting the following error on another multisite install (2 sites) and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Another 3.4 MultiSite ERROR", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I get the same on a multisite install I just updated. Blog 1 and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FATAL ERROR on Dashboard from this Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    Can you download your /wp-content/plugins/wp-table-reloaded/ folder, zip it up and make the zip file downloadable…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FATAL ERROR on Dashboard from this Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    @bpohlad How did he fix those plugins? I don't use Genesis but I do use…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML Sitemap Error: "sitemap_index is not a valid feed template", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Joost, The plugin that was causing the issue for me is Diamond Multisite Widget:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FATAL ERROR on Dashboard from this Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joost, With this morning's dev version, I now get this error at the top…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML Sitemap Error: "sitemap_index is not a valid feed template", on the site WordPress Support Forums:
    I found a blog article mentioning this line in old theme code causing this problem:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FATAL ERROR on Dashboard from this Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    I updated my mulsisite install to the dev version to fix the same issue mentionne…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML Sitemap Error: "sitemap_index is not a valid feed template", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same problem on a multisite install with the latest WPSEO 1.2.2 and…

    2 years ago