WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pixelwind

Profile picture of pixelwind
  • Member Since: April 30th, 2012
  • Created a topic, GET file ui-bg_flat_, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Featured video not showing as first selection on page.", on the site WordPress Support Forums:
    Just to clarify, I never asked for "displaying featured videos on the homepage", not sure…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Featured video not showing as first selection on page.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You are talking in circles. I'm already using the above mentioned shortcode, you suggested…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Featured video not showing as first selection on page.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response! The problem with just using the [videohome] shortcode is that we…

    5 months ago

  • Created a topic, Featured video not showing as first selection on page., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Google Language Translator plugin stopped working.", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure, that's all that showed up in the inspector. I upgraded your plugin and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Language Translator plugin stopped working.", on the site WordPress Support Forums:
    I just did a quick test to see if there are any errors, only saw…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Language Translator plugin stopped working.", on the site WordPress Support Forums:
    Didn't see any error message, just stopped working. I noticed it was working on one…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google Language Translator plugin stopped working.", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out, conflict with the Landing Pages plugin.

    8 months ago

  • Created a topic, Google Language Translator plugin stopped working., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Menu Swapper not working on blog page.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response, Chris. I'll look into that idea.

    10 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.7 Upgrade error.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that was the issue. 1and1 set the installation to "safe mode" even though I…

    10 months ago

  • Created a topic, WP 3.7 Upgrade error., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Menu Swapper not working on blog page., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, CSS not working in IE8 and 9., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin toggles no longer displaying on pages/posts after update.", on the site WordPress Support Forums:
    Turns out the "selective plugin loading" got switched off in the update. Easy fix.

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin toggles no longer displaying on pages/posts after update., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error: Empty hostname for MaxCDN Test", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Hopefully there's a bug fix soon.

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to make TinyMCE Advanced default editor instead of HTML?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I know this, you didn't read my question, or I'm not being clear. I'm…

    1 year ago

  • Created a topic, Posts in custom post type not showing., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to make TinyMCE Advanced default editor instead of HTML?", on the site WordPress Support Forums:
    Btw, the above code is not working, I didn't mention that. Any ideas for a…

    1 year ago

  • Created a topic, How to make TinyMCE Advanced default editor instead of HTML?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago