WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pixelnate

Profile picture of pixelnate
  • Member Since: March 21st, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "200:Invalid MailChimp List ID: b19ba5b197", on the site WordPress Support Forums:
    The ID in the error was indeed the ID that was shown in the database,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "200:Invalid MailChimp List ID: b19ba5b197", on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. There is a key/value pair in the postmeta table that specifies the list…

    6 months ago

  • Posted a reply to "200:Invalid MailChimp List ID: b19ba5b197", on the site WordPress Support Forums:
    I went into the database and changed the option value for the plugin and now…

    6 months ago

  • Created a topic, 200:Invalid MailChimp List ID: b19ba5b197, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "CPT UI 0.8 Reported issues", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to chime in here as one of the people that the git repo…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Drop Down Menu Help Please", on the site WordPress Support Forums:
    I thought WordPress 3.6 was supposed to fix this. We got hit on a major…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Very Slow Load", on the site WordPress Support Forums:
    Works fine for me. Have them clear their browser cache and their DNS cache: Flush…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How do I hide tagline in the title tag?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for posting your solution to your problem. That doesn't always happen, and it helps…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media Library Access Error Http 500", on the site WordPress Support Forums:
    FTP into your server and it should be in the root folder of your WordPress…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media Library Access Error Http 500", on the site WordPress Support Forums:
    You might want to check your .htaccess file. Whenever I get a 500 error that's…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Theme with articles and next/prev buttons?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, that does look like a useful plugin. That'll help me with a couple big…

    1 year ago

  • Posted a reply to "So, it isn't bad to keep SCRIPT_DEBUG', true in a "production" blog, right ?", on the site WordPress Support Forums:
    That link helped me a great deal, @elkay. Thanks for posting it. I am also…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding the ('SCRIPT_DEBUG', true) line...", on the site WordPress Support Forums:
    It's a bit late, but you should add that near the bottom of your wp-config.php…

    1 year ago

  • Posted a reply to "The WP Media Manager is Absolutely Terrible", on the site WordPress Support Forums:
    That doesn't fix the working feature broken by bad UX decisions by Automattic & Co.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "The WP Media Manager is Absolutely Terrible", on the site WordPress Support Forums:
    I have to agree with (most) of what @ursina is saying. I mean, I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How can I force https on everything?", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it. I just put this function in the bottom of my functions.php file…

    2 years ago

  • Created a topic, How can I force https on everything?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Where does the data get written to the database?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the warning.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Where does the data get written to the database?", on the site WordPress Support Forums:
    I told you where that happens already, between lines 431 and 523. To tell you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Where does the data get written to the database?", on the site WordPress Support Forums:
    The array for each row gets emptied and then repopulated after the row has been…

    2 years ago

  • Created a topic, Where does the data get written to the database?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Advanced Post Manager] WYSIWYG meta box type not working in 3.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    bump

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Advanced Post Manager] WYSIWYG meta box type not working in 3.3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Print Template", on the site WordPress Support Forums:
    I found this link that looks promising. I'll be trying it out this weekend, and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Print Template", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever come up with a solution for this dcooney? I want to do…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Twenty Eleven] Undefined Function In Theme", on the site WordPress Support Forums:
    And I have confirmation: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_multi_author

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Twenty Eleven] Undefined Function In Theme", on the site WordPress Support Forums:
    I could be wrong, but I believe that is_multi_author() is a function introduced in WordPress…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How can I force WP to add a trailling sliash in htaccess?", on the site WordPress Support Forums:
    I could kiss you, you sexy half-elf support rogue. It works brilliantly! - Wannabe Knight…

    3 years ago

  • Created a topic, How can I force WP to add a trailling sliash in htaccess?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How can I paginate this monter?", on the site WordPress Support Forums:
    This is my full code. It hits the db twice, once to find the total…

    3 years ago

  • Posted a reply to "OAuth validation broken for HL Twitter", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else having problems like this?

    3 years ago

  • Posted a reply to "OAuth validation broken for HL Twitter", on the site WordPress Support Forums:
    cURL is enabled for PHP and the site is hosted on the God awful MediaTemple…

    3 years ago

  • Created a topic, OAuth validation broken for HL Twitter, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Stream Video Player] Is embed function working? Write there your experience!", on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing the same problem. The embed codes don't work on other WP sites.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MailChimp Framework] Fix to run Mailchimp Framework on WP 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Do you think you would like to take over the development of this plugin? The…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How can I paginate this monter?", on the site WordPress Support Forums:
    As it turns out, there was an answer in this forum that worked perfectly. And…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How can I paginate this monter?", on the site WordPress Support Forums:
    Crickets, huh? Perhaps the SQL is scaring people away from answering. Really this boils down…

    4 years ago

  • Created a topic, How can I paginate this monter?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Logistical question about subscribers and email responses", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like Register Plus Redux and Autochimp might be the way to go for…

    4 years ago

  • Created a topic, Logistical question about subscribers and email responses, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    I WIN! OK. I figured this out... for me, at least. In my config file,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    A blow-by-blow of the redirects as seen using Firebug: http://test.andadv.com/aa/310error.png Why would it be doing…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    Even with all the plugins deactivated I am still running into the redirect problem. Suggestions?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to get to 'Network Admin' using Chrome and the Google says: "Error 310…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    For which site, though? I have 5 active sites and there isn't a wp_options table…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, ideally. Which table are they listed in, anybody know?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any way I can find out which plugins have been network activated? Also,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    Still no dice. 1) Logged out. 2) Did the plugin directory shuffle. 3) Logged in.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    PHP - 5.2.14 I'll try jiggle the plugin handle and swapping out those directories again.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1, lost all admin capability", on the site WordPress Support Forums:
    And now that I think about it, the issues started when I network-activated a couple…

    4 years ago