WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pierino84

Profile picture of pierino84
  • Member Since: January 11th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, GUI seems unresponsive, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin not working for the home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Srijith, I am glad to report that after some testing I was able to…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin not working for the home page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin php displayed in the Facebook description, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, It simply works!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, PDF file is not updated in the embedded window, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode showing instead of the embed file", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Davis, sorry for my late answer. There was a bad misconfiguration of the WP…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Hey David, I'm really sorry to answer you so late. I was able to fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode showing instead of the embed file", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, thanks for your reply. The shortcode is ok, I had already checked the html…

    2 years ago

  • Created a topic, Shortcode showing instead of the embed file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    When I go to http://www.example.com/wp-cron.php, the updraft_backup_all task is deleted from the list, but no…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's a timeout error. But that's not a problem since the test.php backup…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, regarding the "internal server error", there was a problem with the permissions. The host…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Hey David, thanks for your continued support. The backup log was fine because backups are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Crontrol gives me an error: There was a problem spawning a call to the WP-Cron…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    This is the log after I push the run now button in the Crontol plugin,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    There are no recent logs, but in the Crontrol task list there is this one,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Wait, wait! They are showing now in the Crontrol list. Sorry! I've set the 8…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Backups not starting unless when using the Debug mode", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing. I have disabled all the plugins and scheduled backups with different time intervals, but…

    2 years ago

  • Created a topic, is it working with WordPress 3.4.1 and abobe?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin is not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Backups not starting unless when using the Debug mode, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago