WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

photoMaldives

Profile picture of photoMaldives
  • Posted a reply to "Which plugins to use alongside BulletProof Security ?", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for your quick & thorough answer, AITpro. :-) You're a credit to the…

    23 hours ago

  • Created a topic, Which plugins to use alongside BulletProof Security ?, on the site WordPress Support Forums

    1 day ago

  • Posted a reply to "404 error ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick response & fix. I will try this soon.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "404 error ?", on the site WordPress Support Forums:
    Just emailed you as requested. Good luck !

    2 weeks ago

  • Created a topic, 404 error ?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Follow without leaving page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi mattypants and bsapaka I looked into this a while ago and it was difficult…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Feature request : admin panel, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Feature request : add scroll speed, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "It would be great if the browser's native scrollbar did not load before yours", on the site WordPress Support Forums:
    Another vote for this feature ! Great plugin, but depending on the site the page…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to disable on Home Page ?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks for your help Thanks, Bjørn. :-)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bug ? Settings seem to be lost if plugin is disabled then re-enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Sure - I've just gone through all 70 of my plugins to find one with…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bug ? Settings seem to be lost if plugin is disabled then re-enabled", on the site WordPress Support Forums:
    TIP: rss feed for the support tab = http://wordpress.org/support/rss/plugin/wp-realtime-sitemap :-)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bug ? Settings seem to be lost if plugin is disabled then re-enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply - I had forgotten about this ! :-) When troubleshooting a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to disable on Home Page ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Bjørn. I'm a noob at editing the php files, so an option in the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Polylang incompatible with SimplePress (Elegant Themes) ?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to bump my own post - I realise it's against forum etiquette, but ...…

    2 months ago

  • Posted a reply to "plugin crashed site as well - FTP fix", on the site WordPress Support Forums:
    I'm no expert, but from what I've read - if a theme has been created…

    2 months ago

  • Posted a reply to "change font?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi jaspud - I am not the plugin author, but I spotted your message. Below…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Feature request : responsive full-width", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, IagoMelanias. A couple of adjustable mobile responsive options will be really good.

    2 months ago

  • Posted a reply to "(New User) Added shortcode to page, but nothing showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick reply. I've re-created the test page Note the shortcode exists as…

    2 months ago

  • Posted a reply to "(New User) Added shortcode to page, but nothing showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    Hi appcuarium I'm happy to help troubleshoot, if we can both coincide some online time…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Feature request : responsive full-width", on the site WordPress Support Forums:
    Hi IagoMelanias, thanks for your reply. :-) Sure - please find phone screen print below.…

    2 months ago

  • Created a topic, CSS for mobiles - help with scaling up, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Feature request : responsive full-width, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Some day ... all plugins will work as effortlessly as this one !, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Feature Request - add LIKE PAGE option, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working?", on the site WordPress Support Forums:
    fwiw, I have just successfully SMUSHED all my 400 images over this past 2 hours,…

    3 months ago

  • Created a topic, How to disable on Home Page ?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not working?", on the site WordPress Support Forums:
    What we really need is for Google to take this over from Yahoo! ! :-D

    3 months ago

  • Created a topic, Keep needing to re-install Maxmind GeoLiteCity database, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Large "wp_wassup" table", on the site WordPress Support Forums:
    thanks, helened. Process went smoothly and was fairly quick (I only have a small site).…

    3 months ago

  • Posted a reply to "(New User) Added shortcode to page, but nothing showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies, appcuarium - I was just doing some other trouble-shooting and needed to disable all…

    3 months ago

  • Created a topic, Polylang incompatible with SimplePress (Elegant Themes) ?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Great plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi fabri.italy I'm not sure if you will get to see this message, but I…

    3 months ago

  • Created a topic, Large "wp_wassup" table, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "(New User) Added shortcode to page, but nothing showing at all", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your quick reply, appcuarium. I've added it back to a test page here,…

    3 months ago

  • Created a topic, SyntaxError: Unexpected Token, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, (New User) Added shortcode to page, but nothing showing at all, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "The plugin has a weird error", on the site WordPress Support Forums:
    Yikes - thought I'd done something wrong ! First time user here - looks to…

    3 months ago

  • Created a topic, No changelog ?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Feature Request - fix for lightbox too, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Colored Boxes gone after update to 0.5.8", on the site WordPress Support Forums:
    Previous versions of the plugin aren't listed on the 'Developers' tab for some reason, but…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade to v5.0.4 breaks our site", on the site WordPress Support Forums:
    Yes - same here, although the site seems to look/work OK when I'm not logged…

    3 months ago

  • Posted a reply to "No Fonts showing with Chrome (workaround included)", on the site WordPress Support Forums:
    I've just received reports from a remote user that at least one of my pages…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error message on using shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    same problem here - Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier '{' in /home/.../public_html/mysite.com/wordpress/wp-content/plugins/standout-color-boxes-and-buttons/scbb.php on line 629…

    4 months ago

  • Posted a reply to "No Fonts showing with Chrome (workaround included)", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed something a bit weird on my site earlier last month, but it seems…

    5 months ago

  • Posted a reply to "'Rotate' not working - "ReferenceError: widget is not defined"", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant, Joe - thanks for the quick fix. :-) All looks normal on my site…

    5 months ago

  • Posted a reply to "'Rotate' not working - "ReferenceError: widget is not defined"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joe Thanks for your quick reply. To be honest it's a bit tricky to…

    5 months ago

  • Created a topic, 'Rotate' not working - "ReferenceError: widget is not defined", on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, 'Rotate' not working - "ReferenceError: widget is not defined", on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Request : Weibo icon please !, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago