WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

photocoen

Profile picture of photocoen
  • Member Since: November 4th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to ""Error establishing a database connection" after update plugin", on the site WordPress Support Forums:
    apperantly the database server had a major crash.... All is well again. Exhale...

    2 months ago

  • Created a topic, "Error establishing a database connection" after update plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, email notification delayed by 30 days, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, broken image and blank option page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Organize Series Plugin Options - page is blank, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "File contains suspected phishing URL", on the site WordPress Support Forums:
    but what is the wfcache thing? It sounds like WordFence? So the WordFence guy's should…

    3 months ago

  • Created a topic, File contains suspected phishing URL, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Grid shows all posts stacked after update", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I updated my theme and now it looks all fine.. Strange it didn't give…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Grid shows all posts stacked after update", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated all the plugins and all the posts were still stacked in the grid.…

    5 months ago

  • Created a topic, Grid shows all posts stacked after update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Mailing List Join - which mailing list?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Instagram Photos random, not from my account?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem... Does anyone have any thought on how to get my…

    12 months ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    I wasn't aware that this was especially for multisites and I just wanted a solution…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    This is the right one. I never wanted a multi site install. I started out…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing I guess. This is my wp-config.php <?php /** * The base configurations of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have anything that resembles define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', ........ in my wp-config.php . Should there…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    If I update the permalink structure at the Permalink Settings tab of the settings, it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have that set in the wp-config.php file. But under the general settings I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    hmmmm maybe I shouted to early... I can log-in now. But all the posts are…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    Great! You saved me a lot of headaches! Adventurous greetings, Coen

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    Your right, the site is installed in http://www.landcruisingadventure.com/wplca

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't acces login page on subfolder install", on the site WordPress Support Forums:
    I installed WP in a subfolder on my server. And put a .htacces file in…

    1 year ago

  • Created a topic, can't acces login page on subfolder install, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fresh Install, subfolder multisite, infinite redirect loop sub-blog login", on the site WordPress Support Forums:
    Recently I started to have redirect issues on our subfolder hosted site. www.landcruisingadventure.com So I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Some categories not showing up in menu editor", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issues. In my case all the way at the bottom the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "markers not instantly included in list", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to 3.3 and got rid of the error displaying about the readme.txt files. New…

    2 years ago

  • Created a topic, markers not instantly included in list, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! It works. Not like it should of course, but it works. Thanks a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    I just gave you permission. e-mail sent to you. Thanks in advance.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    Check, the maps in the sidebar look okay now! But the internal server error still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    But I didn't have any template edits before, this is something that has come up…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    I think I must start doing offline testing for these things. Is there a way…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    This is only for my maps in the sidebar.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm I get a nice big fat error in the latest update: Leaflet Maps Marker…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listed markers in Edit layer incorrect", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, looking forward to it!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Be happy to test it, if you have internet.. ;-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Listed markers in Edit layer incorrect", on the site WordPress Support Forums:
    Display on the front end is okay, I belief, but as we are not listing…

    2 years ago

  • Created a topic, Listed markers in Edit layer incorrect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    good... anything else I will post here, I will be testing now... ;-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    I also see this under the Maps Marker menu bar: $first_mlm_id: 7$other_mlm_ids: Array ( [0]…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error when switching to advanced editor", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, that saved my day. Got the advanced editor now. When I hit the switch…

    2 years ago

  • Created a topic, Internal Server Error when switching to advanced editor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "403 forbidden acces to some marker icons?", on the site WordPress Support Forums:
    My bad! When I went live I changed the new location in the database manually,…

    2 years ago

  • Created a topic, locking down the wp-content folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "403 forbidden acces to some marker icons?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm I wasn't refering to those lines, but the little grey square box around the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "403 forbidden acces to some marker icons?", on the site WordPress Support Forums:
    Can you tell me why those little grey lines are in my map? Where in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "403 forbidden acces to some marker icons?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, one brilliant idea, and it solved itself. Instead of replacing the already file on…

    2 years ago

  • Created a topic, 403 forbidden acces to some marker icons?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Credit lines", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! Thanks. I'll leave you alone for now, so you can work on your…

    2 years ago

  • Created a topic, Credit lines, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago