WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pfilias

Profile picture of pfilias
  • Member Since: June 3rd, 2005
  • Posted a reply to "Won't Show Images", on the site WordPress Support Forums:
    @someb0dy, who are you asking about capitals in names?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Attributes", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it did, thanks!!

    11 months ago

  • Created a topic, Attributes, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Won't Show Images", on the site WordPress Support Forums:
    My issue was with a "merge", as you and I discussed via email. The merge…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Won't Show Images", on the site WordPress Support Forums:
    I am simply unable to add images to my items no matter how simple I…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Lack of control over (featured) images", on the site WordPress Support Forums:
    No matter what I do, images aren't importing. I first did an import of a…

    11 months ago

  • Posted a reply to "CVS Import Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Allaerd, I'm having the same problem. Doing a test import and I get only 1…

    1 year ago

  • Posted a reply to "multisite htaccess media files problem", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Jesus, Thanks.

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite htaccess media files problem", on the site WordPress Support Forums:
    Holy moley!!!!! That was it. Thanks Rogue...that was "tight".

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite htaccess media files problem", on the site WordPress Support Forums:
    Well, there is one on this account, but shouldn't be related, should it? It's in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite htaccess media files problem", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about all that. The webserver is asking for a username and password, and it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "multisite htaccess media files problem", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody has any help to offer here? I've pretty much done a vanilla multsite installation…

    3 years ago

  • Created a topic, multisite htaccess media files problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multipost MU] Bulk Post to Multiple Sites, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Not able to map domains", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can see that. I was finally able to add my domain. For some…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Not able to map domains, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Title Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Any luck on this issue?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Title Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, good point. I'll go check it out. Nah, that's not it. :(

    4 years ago

  • Created a topic, Title Problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Upgrade to 2.9.2 Broke, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MM Forms] Keep data in fields with error on submission?", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing on this? Is this plugin even supported?

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin Job Manager] - embed generic job application in page content, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: MM Forms] Keep data in fields with error on submission?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Post to database?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined function: wp_get_current_user()", on the site WordPress Support Forums:
    Bah. It works. I wasn't logged in with Opera, so it couldn't grab my authorization.…

    8 years ago

  • Created a topic, Fatal error: Call to undefined function: wp_get_current_user(), on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Slow to post/publish", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. I'll try that out.

    8 years ago

  • Created a topic, Slow to post/publish, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "digg.com posting", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update.

    9 years ago

  • Posted a reply to "digg.com posting", on the site WordPress Support Forums:
    No love?

    9 years ago

  • Created a topic, digg.com posting, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Installing fresh WordPress with existing database", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. I think I know why it didn't work in the first place? I think…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Installing fresh WordPress with existing database", on the site WordPress Support Forums:
    I did that, and then I restored the database on top of the new one…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Installing fresh WordPress with existing database", on the site WordPress Support Forums:
    Also, when I try to surf to the wp-admin site, I get a redirect error.…

    9 years ago

  • Created a topic, Installing fresh WordPress with existing database, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Page permalinks do not work? (1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this exactly same problem. Isn't there a "fix" for this? http://peterfilias.com -- OUT…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Admin cookie in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I read some old posts about cookies in Firefox but I'm not seeing any help.…

    9 years ago