WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

petergmtl

Profile picture of petergmtl
  • Member Since: May 24th, 2013
  • Posted a reply to "How to modify style.css for Front page only", on the site WordPress Support Forums:
    @salsaturation Your suggestion worked - thanks! You saved me a lot of time. Peter

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to modify style.css for Front page only", on the site WordPress Support Forums:
    @Andrew - yes, Child Theme - forgot to mention that. @salsaturation - thanks, I'll give…

    7 months ago

  • Created a topic, How to modify style.css for Front page only, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issue with Front Page customization", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the link. I installed the plugin, even though it's older than the previous…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issue with Front Page customization", on the site WordPress Support Forums:
    Found it. The problem is being caused by a plugin named WP Page Extension V1.1…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issue with Front Page customization", on the site WordPress Support Forums:
    ok, I'll work on it and report back. Thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    I installed W3 Total Cache and ran it. The problem comes and goes after clearing…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Issue with Front Page customization", on the site WordPress Support Forums:
    Hi nikeo, To check for conflicts would I deactivate all of the plugins first, then…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Does that mean the W3 cache should be cleared? If yes, I've never done that…

    7 months ago

  • Created a topic, Issue with Front Page customization, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No not resolved, but I did find something interesting. I have cleared the cache…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    I deleted the logo and the site title was displayed and the url problem still…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Edde, Thanks for the help. I selected "Don't show any posts or page" in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Logo in header point to wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Edde, This issue does seem sporadic. Could you try something for me? Go to…

    7 months ago

  • Created a topic, Logo in header point to wrong url, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Strip the category base from url - not working v1.4.7, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago