WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

penda

Profile picture of penda
  • Member Since: February 10th, 2005
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Where are my Options Tabs?", on the site WordPress Support Forums:
    That's what I did - deleted everything, and reinstalled - which I probably should have…

    9 years ago

  • Created a topic, Where are my Options Tabs?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Poster Spam?", on the site WordPress Support Forums:
    Gee, Marc, it's never been a problem before. I have a lot of posts that…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Poster Spam?", on the site WordPress Support Forums:
    Well then I must be moving up in the world because it's never happened to…

    9 years ago

  • Created a topic, Poster Spam?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Not Active In Comments?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I did. Email sent.

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Not Active In Comments?", on the site WordPress Support Forums:
    I will now, without hesitation bear your children, erect statues in your honor, and line…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Not Active In Comments?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - I validated my page - everything validates. Why won't the links work on…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Not Active In Comments?", on the site WordPress Support Forums:
    So we're looking at a bad coding issue that for once, isn't my fault. Damn.…

    9 years ago

  • Created a topic, Links Not Active In Comments?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "New Themes not listed", on the site WordPress Support Forums:
    Fine - I will start a new topic so you won't help me over there…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Working links in archives", on the site WordPress Support Forums:
    You'll notice it's not the same problem,, but I wouldn't have known that if they'd…

    9 years ago

  • Posted a reply to "New Themes not listed", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed the parse error - something needed to be commented out, and I took…

    9 years ago

  • Posted a reply to "New Themes not listed", on the site WordPress Support Forums:
    GeeGee - this is also a great thgeme if yoyu don't want people commenting on…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Working links in archives", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Perhaps it *has* been asked 1,000 times, but when I queried for this…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Can't click on links", on the site WordPress Support Forums:
    PMan - We have the same template and I have the same problem. All links…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Working links in archives", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you culd post what you found so when some of us go looking for…

    9 years ago

  • Posted a reply to "No Posts showing up", on the site WordPress Support Forums:
    It did - thanks. I ended up deleteing all WP and cookies from my site,…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    Don't ask me what I did - but it works now. I guess I just…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    Another thing - it keeps telling me that my passwod is invalid - amd I…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the unt_lj_error, I don't know what I;m doing wrong, but finally it locked…

    9 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Mobile Edition 1.7", on the site WordPress Support Forums:
    I pull my page in through Avantgo onto my Palm T2, but I can't seem…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    I hate that there's this useful plugin that's been released and it's not being supported…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    Now I get these errors (which I suppose is progress): Warning: Invalid argument supplied for…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Livejournal Autoupdate for 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried this plugin and it won't sync. Is there any real support for this…

    9 years ago

  • Posted a reply to "LivePress & 1.5?", on the site WordPress Support Forums:
    I cannot get this mod to work. I get the LJ Extras Box to come…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Gravatar as poster", on the site WordPress Support Forums:
    Gee icco - the questions were about as specific as they come - "where does…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Gravatar as poster", on the site WordPress Support Forums:
    No one told me either. People aren't exactly helpful here. It doesn't go on your…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Using Gravatars in Recent Posts", on the site WordPress Support Forums:
    This is the thing - the procedure is not clear. Pointing people to the Gravatar…

    10 years ago