WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

pchild1

Profile picture of pchild1
  • Member Since: June 3rd, 2013
  • Posted a reply to "Make theme unresponsive?", on the site WordPress Support Forums:
    By the way here is my site if it helps...

    1 month ago

  • Created a topic, Make theme unresponsive?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Change display option: Resets to default, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Full screen width header image", on the site WordPress Support Forums:
    Is there not an easy way to do this in the admin without having to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Full screen width header image", on the site WordPress Support Forums:
    ...And sorry, yes that was the image in question!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Full screen width header image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for getting back to me. I'd like it to be in the scrollable…

    4 months ago

  • Created a topic, Full screen width header image, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "header image position on mobile version", on the site WordPress Support Forums:
    Just figured out media queries. Amazing.

    4 months ago

  • Created a topic, header image position on mobile version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Using 'more' tag not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, thought the last message didn't get through, hence the duplication...

    6 months ago

  • Created a topic, Using 'more' tag not working, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Using 'More' tag on a Static Page - problem, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Video plays for 3 sec thens stops", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, I had slideshow checked. Unchecked it and it works fine!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Embed youtube video not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jan, tried it and no luck unfortunately. At least this time the url isn't…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Embed youtube video not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... well it still doesn't work! I've tried pasting the url into the Add Media…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Embed youtube video not working", on the site WordPress Support Forums:
    When I load the video in youtube, the url that comes up is the one…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Embed youtube video not working", on the site WordPress Support Forums:
    Still no joy. Is there supposed to be a dot in the middle of 'tube'?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Embed youtube video not working", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thanks for the amazingly fast response! This is the link I'm adding: http://www.youtube.com/watch?v=vBASpyfyAyA&safe=active

    6 months ago

  • Created a topic, Embed youtube video not working, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Video plays for 3 sec thens stops, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adding footer sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    } ...sorry there is a closing brace there as well, forgot to copy it in…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adding footer sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the relevant code in functions.php (italics indicate what I have added): function superhero_widgets_init()…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adding footer sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, tried it again and when I load the site it comes up with the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Adding footer sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your response. I actually checked that site out and followed the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Stretching images to edge of container", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back. I actually meant the images (the ones above each subheading) not…

    6 months ago

  • Created a topic, Remove mobile theme menu, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Stretching images to edge of container, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Adding footer sidebar, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Floating/Sticky Vertical Nav Menu, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Post image size, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Video Titles/Captions, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Can't remove button after inserting into php code", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies for the duplicate post by the way, my internet has been playing up...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't remove button after inserting into php code", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Having an issue removing the Twitter button from my page. I added in…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't remove button after inserting into php code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can't remove button after inserting into php code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Chrome (Windows)", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, great. If I purchase the pro version, does that mean it will work on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Collapsed Column", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, good work on the plugin - it's just what I was after…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Collapsed Column", on the site WordPress Support Forums:
    Ah! I'm an idiot. I forgot to close the div tag on one of my…

    1 year ago

  • Created a topic, Collapsed Column, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Chrome (Windows)", on the site WordPress Support Forums:
    Actually it's sort of resolved (yes I know, I should have checked the 'issue resolved'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7: Style Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, looks exactly like the problem I had... What theme are you using? Try the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Styling", on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering the same thing...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Remove (vertical) break between widgets", on the site WordPress Support Forums:
    For the record (in case anyone else encounters the same issue) I just put the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Remove (vertical) break between widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved!

    1 year ago

  • Created a topic, Remove (vertical) break between widgets, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Font upload, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Chrome (Windows)", on the site WordPress Support Forums:
    I have it set to display on all element (headers, lists, paragraphs etc.) Looks ok…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Font Resolution", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. So, is it a case of Windows trying to crudely emulate the font rather…

    1 year ago

  • Created a topic, Font Resolution, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sidebar sinks to bottom of page (Coraline)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorted... :)

    1 year ago