WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

paulala15

Profile picture of paulala15
  • Member Since: May 22nd, 2013
  • Boston
  • Posted a reply to "Lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    Just as an update - I was able to get the slideshow back in there,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    With the update to 2.0, are you required to have tags on your flickr photos…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having difficulty getting lightbox to work. It seems like perhaps Flickr changed…

    2 months ago

  • Created a topic, Simple, elegant, and good support, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Temperature not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it's there now. I don't even know what to say. Didn't clear my cache,…

    2 months ago

  • Created a topic, Temperature not displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Theme CSS could not load after 20 sec", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I was also having this problem and was about to deactivate the plugin when…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cannot upload new images to old/new galleries", on the site WordPress Support Forums:
    I can provide a bug report, of course, but I cannot allow you to have…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot upload new images to old/new galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Also when the plugin is activated on a new blog - the same error gets…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot upload new images to old/new galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Our WordPress install has always been multisite. NextGen was installed after we got it up…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot upload new images to old/new galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Just as an update - checked the paths, they are correct. The issue is still…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot upload new images to old/new galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Hi thanks so much for responding! Yes, this is a multi-site installation. And I will…

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot upload new images to old/new galleries, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Dead Blogs] Trouble sending email with Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I second this! Great plugin, but I am getting an error message on the send…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Recent Update flushing Widget/Navigation settings", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, good to know.

    1 year ago

  • Created a topic, Recent Update flushing Widget/Navigation settings, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago