WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Pappito

Profile picture of Pappito
  • Member Since: August 15th, 2008
  • Created a topic, No pic picked from post - no title picked properly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "post editor w/o buttons after upgrade to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After disabling the easy twitter button plugin (share is in jetpack anyway) and cleaning…

    3 years ago

  • Posted a reply to "post editor w/o buttons after upgrade to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    hung2ham, I got exactly the same as you :( now I refreshed the java on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "post editor w/o buttons after upgrade to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    ok, now I've checked from a win machine with ff8 I can see the button…

    3 years ago

  • Posted a reply to "post editor w/o buttons after upgrade to 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    have not tried yet but will thanks a lot

    3 years ago

  • Created a topic, post editor w/o buttons after upgrade to 3.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor (TinyMCE) not showing up on 2.9.2 (Linux)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, same problem here. But, with a twist. After upgraded to 3.0 the editor lost…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Editor Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Dear All, I still have the problem with the editor panel after the upgrade. The…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Editor Problem", on the site WordPress Support Forums:
    thanks, I'll do! P

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Editor Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I removed the wp-cache plugin but the strange editor problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Upgrade: Success, but now I just get blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    As I read there was a same problem under 2.8 but I've tried to disable…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Upgrade: Success, but now I just get blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Unfortunately I've lost the visual editor panel after upgrading. The text I typed is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "missing stat numbers", on the site WordPress Support Forums:
    I've checked the statpress plugin, and it said I had visitors. what should happened between…

    5 years ago

  • Created a topic, missing stat numbers, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago