WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Papik81

Profile picture of Papik81
  • Member Since: August 1st, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Where to find statistics?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Flash upload urror in multisite", on the site WordPress Support Forums:
    The only solution now I see is NOT to use server quota function.

    4 months ago

  • Created a topic, Flash upload urror in multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "User can subscribe to no groups", on the site WordPress Support Forums:
    Erm, this error occured on customizing this plugin, I should deal with it myself. Thanks…

    8 months ago

  • Created a topic, User can subscribe to no groups, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can not possible send old Newsletter ?", on the site WordPress Support Forums:
    I'd to see this feature too, it can be solved only by a Duplicate Post…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error on line 7", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, the file should be edited to this: <?php if( ! function_exists('template_add_cache_manifest')) { function template_add_cache_manifest()…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error on line 7", on the site WordPress Support Forums:
    To fix fatal error on line 7, do this: open file 'manifest-builder/template_functions.php' in plugin editor…

    12 months ago

  • Created a topic, Placeholders, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Thanks!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Missing feature, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cant Login to Network after Suicide a Site on Local XAMPP Multisite Network", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try wp-includes/install.php? If it doesn't help, purge the database manually by phpmyadmin...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom mark up not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    And how do I get a «li» element wrapping my elemnts?

    2 years ago