WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Sith Lord Goz

Profile picture of Sith Lord Goz
  • Member Since: September 30th, 2010
  • Posted a reply to "Preserve link classes", on the site WordPress Support Forums:
    +1 ! Just noticed this bug - pretty sure older versions didn't have this issue.…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Why is updated version 2.2.6 not in WP repo?", on the site WordPress Support Forums:
    Guessing development on this plugin is really dead :(

    3 weeks ago

  • Created a topic, Please add SVG support to media uploader, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Upload plugin/theme "File is empty. Please upload something more substantial"", on the site WordPress Support Forums:
    This plugin is great and must-have for new installs where security concerns prevent regular port…

    1 month ago

  • Created a topic, Incorrect Amazon CloudFront/S3 metadata for uploaded compressed SVG files, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Non-existant (and unnecessary?) CSS enqueued", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! I totally understand and as said, it's a pretty harmless thing. I just took…

    2 months ago

  • Created a topic, Non-existant (and unnecessary?) CSS enqueued, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Site still showing "?repeat=w3tc" on multisite home URLs", on the site WordPress Support Forums:
    +1 I'm running WP 3.9.1 and latest W3T - 0.9.4 and I still see this…

    3 months ago

  • Posted a reply to "error with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same issue in WP3.9/PHP5.5. The tables cannot be selected and so optimizer…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Warning: mysql_real_escape_string() and Custom Permalinks 0.7.18 with PHP 5.5", on the site WordPress Support Forums:
    Great fix @mathew.cantore +1 for this being rolled into next plugin release

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Still no fix!? I confirmed the insertion button does not work out-of-the-box with a clean…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Error upon adding new site", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly the PNA error occurs even if W3TC is not installed.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sure we totally understand that this is a great FREE plugin, and that you…

    7 months ago

  • Created a topic, Why is updated version 2.2.6 not in WP repo?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Cool. Just a reminder that the Content Block selection script in the current version (2.4.5)…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Johan - There are a few issues with this update :( 1) The variable…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Johan - I downloaded and tested your 2.4.5 version with multiple TinyMCEs present and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't use the button to insert Content Blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Johan - I'm having a similar issue, and I think it occurs when there…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Yoast WordPress SEO Sitemap - exclude pages by ID#", on the site WordPress Support Forums:
    Actually scratch that - that filter is only for the HTML sitemap that you can…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Yoast WordPress SEO Sitemap - exclude pages by ID#", on the site WordPress Support Forums:
    @tvguy2000 I searched the source files - it seems there is a filter available to…

    8 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Admin Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I see you linked to version 2.2.6, but the latest on the WP…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Error upon adding new site", on the site WordPress Support Forums:
    BUMP! Bug still present... does anyone know if the plugin author monitors this forum?

    10 months ago

  • Posted a reply to "This plugin repo does *NOT* show the latest version", on the site WordPress Support Forums:
    John released an updated version but didn't update the changelog or the 'last updated' date.…

    12 months ago

  • Posted a reply to "This plugin repo does *NOT* show the latest version", on the site WordPress Support Forums:
    I see John pushed up a new version and it fixed a bunch of bugs…

    12 months ago

  • Posted a reply to "This plugin repo does *NOT* show the latest version", on the site WordPress Support Forums:
    @jrf - thanks for the research & update. Totally understandable - this is a free…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to export redirects?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey @jrf I just meant both issues (the broken pagination, and the broken drag-to-sort with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "This plugin repo does *NOT* show the latest version", on the site WordPress Support Forums:
    +1

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to export redirects?", on the site WordPress Support Forums:
    @Bozz Really not sure. The pagination and sort-order is also broken for any new redirect…

    1 year ago

  • Created a topic, Debug mode?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Change Registration Link", on the site WordPress Support Forums:
    In prior versions of TML, there was a settings option to specify the Page IDs…

    1 year ago

  • Created a topic, Error upon adding new site, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin: Redirection - Reorder doesn't work for new groups", on the site WordPress Support Forums:
    BUMP!!!!! Still present in latest version of Redirection

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to export redirects?", on the site WordPress Support Forums:
    Regarding the inability to export redirects (it just refreshes the page): I can't believe this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "RegEx inserting class to closing iframe tag", on the site WordPress Support Forums:
    Nice! Confirmed fix works and hats-off for such a quick turnaround. Also, thanks for the…

    1 year ago

  • Created a topic, RegEx inserting class to closing iframe tag, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tweets not updating", on the site WordPress Support Forums:
    I would suggest checking that your server supports HTTP postback. This plugin uses wp_remote_post() to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Set up exclusion by code?", on the site WordPress Support Forums:
    This is the second support topic I've posted in for WP External Links, and the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tweets not updating", on the site WordPress Support Forums:
    Further to above: I debugged the plugin code a little tlc_transients.php - line #72 -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tweets not updating", on the site WordPress Support Forums:
    This is an issue with the _transient_tlc_ keys that TWP writes into the database, so…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tweets not updating", on the site WordPress Support Forums:
    +1

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shortcode parameters and bookmarking/history", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's great that you are so quick to reply - I wish more…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shortcode parameters and bookmarking/history", on the site WordPress Support Forums:
    Sure - it's a fairly common requirement that a tab be pre-selected based on the…

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode parameters and bookmarking/history, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "First external link in post/page not being processed!", on the site WordPress Support Forums:
    I just saw that the author released v1.40 with this bug fixed. Excellent stuff -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Embed code is not rendered", on the site WordPress Support Forums:
    +1 same problem. Given this post is almost a year old, and still no updates,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "First external link in post/page not being processed!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - any update on a bug fix for this please? Thanks!!

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gravity Forms Auto Placeholders] Bug breaks the placeholder", on the site WordPress Support Forums:
    @pingram3541 Nice fix! Also note to plugin author: the second .each() loop in the Modernizr…

    1 year ago

  • Posted a reply to "First external link in post/page not being processed!", on the site WordPress Support Forums:
    To demonstrate this, I've made a really simple out-of-the-box site to show: http://wordpress.twiginteractive.com/test-post-with-no-dummy-tag/ http://wordpress.twiginteractive.com/test-post-with-dummy-tag/ As…

    1 year ago

  • Created a topic, First external link in post/page not being processed!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Post Template] Suggested change of meta name", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry! Not sure what your page is doing - but if your 'more fields' plugin…

    2 years ago