WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ozgression

Profile picture of ozgression
  • Member Since: March 1st, 2005
  • Posted a reply to "GD Star Rating - Not Loading After Clicking Stars", on the site WordPress Support Forums:
    Any-one? Someone?

    3 years ago

  • Created a topic, GD Star Rating - Not Loading After Clicking Stars, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, PageOfPosts.php, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Theme Broken in IE. Help!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I know this but I do not know which CSS hacks to use. It…

    3 years ago

  • Created a topic, Custom Theme Broken in IE. Help!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "PageOfPosts.php Problem = Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Thank-you a lot for your help!

    3 years ago

  • Posted a reply to "PageOfPosts.php Problem = Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, Sorry, I missed the part about templates. I did not know that the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "PageOfPosts.php Problem = Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi... Firstly, thanks. The posts are displaying. However, it has slightly broken the template. http://goo.gl/UQuwK…

    3 years ago

  • Posted a reply to "PageOfPosts.php Problem = Blank Page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for your response. Here is the code, as requested: http://pastebin.com/kmm4f9wZ Any help is…

    3 years ago

  • Created a topic, PageOfPosts.php Problem = Blank Page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.1 has failed and I'm stuck", on the site WordPress Support Forums:
    I have this problem too. I tried renaming plugins folder, replacing wp-settings... didn't work. Any…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Fields Not Working!", on the site WordPress Support Forums:
    I found those pages very confusing. If I have a custom field called "testing" how…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Custom Fields Not Working!", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone have any ideas?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Ajax not working in WP-Admin area", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, disabled them all and it works now. Thanks...

    5 years ago

  • Created a topic, Custom Fields Not Working!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Ajax not working in WP-Admin area, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: All in One SEO Pack] Meta Description for Categories, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: All in One SEO Pack] Customize Category Titles", on the site WordPress Support Forums:
    You can use the Category Description as the custom title tag. Just change the Category…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ThickBox] Incorrect Counting Of Images!", on the site WordPress Support Forums:
    I'm the only person who has encountered this problem?

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: ThickBox] Incorrect Counting Of Images!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Newest Comments First?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Scheduled Posts Dont Appear, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Category ID", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. My php skills are a bit limited. How do I actually use: get_query_var('cat'); to…

    6 years ago

  • Created a topic, Category ID, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "single_cat_title", on the site WordPress Support Forums:
    Hey thanks. I actually found that and was going to post the solution here incase…

    6 years ago

  • Created a topic, single_cat_title, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Seperate Page For Comments, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "WP-ADMIN Area Shown As Blank", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem. I had to delete the "Stuctured Blogging" plugin since it doesnt appear…

    9 years ago

  • Created a topic, WP-ADMIN Area Shown As Blank, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Subheadlines below headlines, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Editing the "posts_nav_link", on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Permalink: /page/2/ Error 404 - Page Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    I am guessing this is the line with the problem? RewriteRule ^page/?([0-9]{1,})/?$ /index.php?&paged=$1 [QSA,L]

    9 years ago

  • Posted a reply to "Permalink: /page/2/ Error 404 - Page Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Here is my htaccess file if anyone cares: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^category/(.*)/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /wp-feed.php?category_name=$1&feed=$2…

    9 years ago

  • Posted a reply to ""Update Permalink Structure" doesn't always.", on the site WordPress Support Forums:
    Can you guys take a look at this thread: http://wordpress.org/support/topic/42176 ? I created the htaccess…

    9 years ago

  • Created a topic, Permalink: /page/2/ Error 404 - Page Not Found, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archive Pages Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Mod-rewrite works fine for me... this is a script error, not a server error. I…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Related Posts for 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Care to elaborate? Where is the "old version"?

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archives problem using Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't anyone else suffer from this problem? All I did was install 1.5 and select…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Related Posts for 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Does anyone know of a hack that allows me to automatically show a list…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archives problem using Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    What mod-rewrite rule do i need to get the archive pages working properly. WordPress generated…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archives problem using Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    So no-one is actually going to answer my query?

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archives problem using Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    1.5 makes the htaccess by itself. I shouldnt need to add mod-rewrite rules to it.…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archive Pages Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    Great, so no-one knows how to fix it?

    9 years ago

  • Posted a reply to "Archives problem using Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Go to http://www.pfjournal.com/category/budgeting and click the previous entries link. You get a 404 error. How…

    9 years ago