WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ovinic

Profile picture of ovinic
  • Member Since: March 28th, 2013
  • Posted a reply to "Fatal error: Out of memory when installing or running a plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deactivating them and switching the theme, but it didn't solve the problem. Any…

    6 months ago

  • Created a topic, Fatal error: Out of memory when installing or running a plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Poor, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Issues translating the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    That's great, thanks! Looking forward to it. :)

    7 months ago

  • Posted a reply to "[WooCommerce] how to select default shipping method", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I actually managed to solve it. I'll describe what I did in detail below,…

    7 months ago

  • Created a topic, Issues translating the plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "[WooCommerce] how to select default shipping method", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, did you manage to solve this issue? I'm facing the same problem with local_pickup…

    7 months ago

  • Created a topic, Simply the best, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Fantastic plugin and great support, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Errors after adding custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, you won't have to fix anything at your end. The plugin actually works, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Errors after adding custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. If you can't wait until the fix is submitted to the repository you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error after editing Custom Post Type", on the site WordPress Support Forums:
    This issue is already fixed in the next version. It should be released pretty soon…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Errors after adding custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    It is a known bug of the current 1.3.1 version and it is already fixed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error after editing Custom Post Type", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I'm experiencing the same issue. 1) WP: 3.5.2 2) Plugin Version: 1.3.1 3) Server:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Avatars not showing after submitting a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Lazy load was definitely causing the problem, but now everything works great with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Avatars not showing after submitting a comment", on the site WordPress Support Forums:
    No, the avatar isn't displayed correctly with the twentytwelve theme either. I think I found…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Avatars not showing after submitting a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm using a child theme that I designed myself and named it after my…

    1 year ago

  • Created a topic, Avatars not showing after submitting a comment, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago