WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

osd

Profile picture of osd
  • Member Since: June 3rd, 2009
  • Posted a reply to "Subject in mail", on the site WordPress Support Forums:
    Thank's finally got it !

    2 months ago

  • Created a topic, Subject in mail, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks anyway for your help and patience !

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mika, I got up early this morning to figure this out, hoping for some…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, I made a new install of WordPress and started all over again, the problem…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure how I did end up with site _6 Do you know if…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    After deleting blog _6_ and changing capital D's in d's the problem isn't solved I'm…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure how to.. But when searching (the exact phrase) deurne or Deurne (phpMyAdmin )…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK Just checked wp_blogs but no capital there either. Any suggestion is more than welcome…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Mika, In "My sites - Network Admin Network" the path is /deurne/, are you saying…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank's for the link, however none of the patches worked for me I will follow…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Followed your advice but I'm afraid it didn't help, it only works in a single-site…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank's again Ipstenu for the feedback and you're patience. I already de-activated all plugins and…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    It's a multi-site setting and all plugins are network activated, plugins en add-ons are exact…

    3 months ago

  • Created a topic, Missing XML sitemap in Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Just to be sure I just created two other sites with the same theme, these…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Well I did but I'm afraid this did not fix anything.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Have a look to the main site, its 'published' now. The search works a-okay with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Single site search not working after activating multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem with the default theme's... worked before with the same url but stopped working…

    4 months ago

  • Created a topic, Single site search not working after activating multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Publish a child of private-parent, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Load time", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe delete WP Super Cache and try Hyper Cache or W3 Total Cache ?

    4 months ago

  • Posted a reply to "2 year old site and now Content is not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Does it show when you select a default WP Theme ?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with my header and footer", on the site WordPress Support Forums:
    Check you'r All in One Webmaster plugin

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with my header and footer", on the site WordPress Support Forums:
    I just wrote above, you have a double " /> on line 17

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with my header and footer", on the site WordPress Support Forums:
    On line 17: <meta name="msvalidate.01" content="<meta name=\"msvalidate.01\" content=\"C1156358421E113CFCADCC7E77FD86B1\" />" /> should be <meta name="msvalidate.01" content="<meta…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to Privatize.", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe this plugin can help you out? Richard

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not able to publish a child of private parent page", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone ?

    4 months ago

  • Created a topic, Not able to publish a child of private parent page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Wysywig editor corrupt ?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Raw HTML iframe", on the site WordPress Support Forums:
    @alchymyth, Thank you very much it's working fine now !!

    5 years ago

  • Created a topic, Raw HTML iframe, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Looking for Calender +, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "How-To . . .", on the site WordPress Support Forums:
    Moved to Plugins and Hacks . .

    5 years ago

  • Created a topic, How-To . . ., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Blank Spaces, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Enable Comments on all posts", on the site WordPress Support Forums:
    Now I understand the question marks in your first reply. Sorry, it's my English i…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Enable Comments on all posts", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want to enable anything, I just want to disable the text 'Leave a…

    5 years ago

  • Created a topic, Enable Comments on all posts, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need help with WP Super Cache configuration", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved <<Uninstalled>>

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache ??", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved <<Uninstalled>>

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Uninstall, need help", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved <<Uninstalled>>

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need help with WP Super Cache configuration", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved <<Uninstalled>>

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Uninstall, need help", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, would you be so kind to check this post please ? http://wordpress.org/support/topic/276435?replies=3

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Uninstall, need help, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, WP Super Cache ??, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need help with WP Super Cache configuration", on the site WordPress Support Forums:
    <<UP>>

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need help with WP Super Cache configuration", on the site WordPress Support Forums:
    Switched to HALF ON (Super Cache Disabled). Now the site works in Safari and Firefox…

    5 years ago

  • Created a topic, Need help with WP Super Cache configuration, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Need help with WP Super Cache configuration, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago