WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

onelag

Profile picture of onelag
  • Member Since: November 27th, 2012
  • Posted a reply to "Bugsauce - thumbnails not showing", on the site WordPress Support Forums:
    ok, now the [raw] solved the problem. Weird... but thanks =]

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bugsauce - thumbnails not showing", on the site WordPress Support Forums:
    No Dave, I couldn't fix the problem: http://wilhelmkoetzler.com.br/filmes/ If you could take a look, I'd…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with Z-Index on IE9", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, I'll try it right now.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Issue with vimeo: Video not found or access denied", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here... I know that Vimeo is the one to blame here, but maybe…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with Z-Index on IE9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ProPlayer] Pro Player on Google Chrome - Eternal Loading", on the site WordPress Support Forums:
    It's a problem that's happening on my own PC. I cant deploy this to my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ProPlayer] Pro Player on Google Chrome - Eternal Loading", on the site WordPress Support Forums:
    But that does not solve the problem, right? I should ask every one of my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problematic in Chrome, OK in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't tried your solution yet, but I believe in your word that it works.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bugsauce - thumbnails not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, reopening this. Due to some update, the plugin stopped working properly, as you can…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bugsauce - thumbnails not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. There's a new error though: "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wilhelmkoetzler/www/novosite/wp-content/uploads/vimeography-themes/bugsauce/bugsauce.php…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bugsauce - thumbnails not showing", on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Thanks so much! (What was the problem?). Thanks =]

    2 years ago

  • Created a topic, Bugsauce - thumbnails not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Support for subcategories", on the site WordPress Support Forums:
    Info about what I'm running: WP MediaTagger 3.2 | PHP 5.2.17 | MySQL 5.1.63-cll |…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Support for subcategories", on the site WordPress Support Forums:
    The problem here is that levelling everything, it ends up with dozens of checkboxes at…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Support for subcategories", on the site WordPress Support Forums:
    The client is an amateur photographer. The usage would be as follow: -The cities where…

    2 years ago

  • Created a topic, Support for subcategories, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago