WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

northantsphotos

Profile picture of northantsphotos
  • Member Since: July 3rd, 2013
  • Posted a reply to "Default Image for no Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi and thanks for your reply but that's not what I'm trying to do. I'm…

    2 days ago

  • Created a topic, Default Image for no Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Plugin Causing PHP Crashes, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Plugin Stopped Working on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Slider Cropping Issue After Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    The sites not live yet so have the 'Coming Soon' plugin currently enabled. But you…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider Cropping Issue After Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic thanks d4z_c0nf! I had a look through the customize options for something new but…

    3 months ago

  • Created a topic, Slider Cropping Issue After Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Upgrading to 2.0.6 on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't Upgrade Multisite to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I just disabled all plugins and tried and it worked so must have been a…

    3 months ago

  • Created a topic, Can't Upgrade Multisite to 3.9, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Eating CPU on Saving Event, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "New Post to Social Networks -> No Links on Twitter", on the site WordPress Support Forums:
    What is the "message format" field that you reference as such a field does not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Linked In Keeps Appearing", on the site WordPress Support Forums:
    I've just tested the issue on: IE10 Chrome And the same on a completely seperate…

    4 months ago

  • Created a topic, Default Widget Link, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Linked In Keeps Appearing, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "API Updated Message - Some Posts Not Going Out", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks. I've just never seen it before and now it's all over all the…

    4 months ago

  • Created a topic, API Updated Message - Some Posts Not Going Out, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Update Causes Post Edit/Add White Screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Ed, No I hadn't added that, but just did but still didn't make a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Display on 1 Network Site", on the site WordPress Support Forums:
    Tracked issue down to the https://wordpress.org/plugins/youtube-embed-plus/ YouTube Plugin. No idea why it would cause this…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Caused Strange Issue on 1 Network Site, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, WordPress Display on 1 Network Site, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, New Post to Social Networks -> No Links on Twitter, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Update Causes Post Edit/Add White Screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ed, These are the debug messages I can see (but I see these with…

    4 months ago

  • Created a topic, Front End Script Runs on Multisite After Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Incompatible with Next Scripts Social Network Auto Poster", on the site WordPress Support Forums:
    TrisQ, no doesn't look like it. Real shame as I am having to copy and…

    4 months ago

  • Created a topic, Update Causes Post Edit/Add White Screen, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "High CPU on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    We're now pretty sure the issue is down to bots. Just counted 35 msn bots…

    4 months ago

  • Posted a reply to "High CPU on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mika, Sorry, yes I meant W3 Total Cache. I'm pretty sure it's all set…

    4 months ago

  • Created a topic, High CPU on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Titles Cutting Off", on the site WordPress Support Forums:
    Just found the issue. The code in the FAQ is missing a right parenthesis on…

    4 months ago

  • Created a topic, Thumbnail Titles Cutting Off, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Not Displaying Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeff, Thank you for your time on this. Yes, it does seem to resolve…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Not Displaying Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeff, You can see an example on one of my less busy sites: http://finedon.townvoice.co.uk/2014/02/27/council-tax-frozen-201415/…

    4 months ago

  • Created a topic, Thumbnails Not Displaying Correctly, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Does v1.10.11 FIX the 1969 bud in v1.10.10 ???", on the site WordPress Support Forums:
    You asked the question: "Does v1.10.11 FIX the 1969 bud in v1.10.10 ??? (" I…

    5 months ago

  • Created a topic, Custom Javascript Not Saving Config, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.2.3 Facebook Posts Now getting Unexpected Error after Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I paid $150 dollars to you to for the plugin and for 'priority support' but…

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.2.3 Facebook Posts Now getting Unexpected Error after Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi NextScripts, I actually already have a ticket open with you under my 'Priority Support'…

    5 months ago

  • Created a topic, How to Ban After user left, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.2.3 Facebook Posts Now getting Unexpected Error after Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    The issue is when you try to use the attach blogpost option. If you select…

    5 months ago

  • Created a topic, Appalling Support, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Incompatible with Next Scripts Social Network Auto Poster, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Post Featured Image Showing in Theme Header", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, this was exactly it! - So that answers what controls it in general, but…

    5 months ago

  • Created a topic, Constant 'Help Improve Google Analytics Popup' - Won't Go away, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, -1 Errors Whenever trying to share, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "3.2.3 Facebook Posts Now getting Unexpected Error after Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not getting error #15. I actually found that the error only occurs when you…

    5 months ago

  • Created a topic, 3.2.3 Facebook Posts Now getting Unexpected Error after Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Post Featured Image Showing in Theme Header, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "calendar no more working with wp 3.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi imaction, Personally I'm on 3.8.1 and having no issues with it that I've seen…

    6 months ago

  • Created a topic, Future Multisite Support, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago