WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

niknetniko

Profile picture of niknetniko
  • Member Since: March 7th, 2013
  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    These changes are now merged into the main repository, so they'll be included in the…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Gallery name above gallery thumbnail display", on the site WordPress Support Forums:
    You can save this change as a new template to make it more update-proof. Make…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I have another possible fix for those that are willing to try. Replace /admin/addgallery.php with…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Mmh, weird. As warned, this might not be the solution then. It did get the…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Can you try that again, but this time add a new rule above the one…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Can't upload images since upgrading to WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    There is already a post for this: http://wordpress.org/support/topic/flash-upload-and-add-gallery-button-not-working-with-wp-39?replies=13

    4 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Is there anyone who wants to test this? In the /admin/admin.php file, change rule 283:…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Problem while viewing the photos in the album", on the site WordPress Support Forums:
    In nggallery.css, look for this line (at the end of the file): #TB_window { z-index:…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try deleting your browser cache and trying again, after you've restarted the browser?

    7 days ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    To solve the issues with WP 3.9+ and the editor, you need to replace two…

    7 days ago

  • Created a topic, Source code?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, NextGEN Gallery Slideshow Widget files, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Show documents in RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Translation of the word image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago