WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

nikki

Profile picture of nikki
  • Member Since: January 4th, 2004
  • Posted a reply to "WordPress 3.2 Admin Interface", on the site WordPress Support Forums:
    I like it as well, except for the strange font changes.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much, Andrew (and to everyone who figured this one out). The hotfix plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Why do I always forget to try deactivating my plugins?! I went through all of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    I checked (it was) and tried altering that but it has no affect on what…

    3 years ago

  • Created a topic, Media Library not displaying media, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Autofocus+ (portfolio layout)", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed. In the theme's CSS folder, I copied the lines from .blog #content .entry-title to…

    4 years ago

  • Created a topic, Autofocus+ (portfolio layout), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "moderation emails and comments auto-moderated", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally, my boyfriend pointed out that I didn't have Akismet turned on. Oops! That solved…

    4 years ago

  • Posted a reply to "moderation emails and comments auto-moderated", on the site WordPress Support Forums:
    I'm wondering about this myself. I noticed today that 4 comments had gotten through without…

    4 years ago

  • Posted a reply to "thumbnail size", on the site WordPress Support Forums:
    I don't use thumbnails, but thanks- I've solved the problems I was having.

    9 years ago

  • Posted a reply to "2.0 - Browse All Images malfunction", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed this myself.

    9 years ago

  • Posted a reply to "image options menu go POOF", on the site WordPress Support Forums:
    No apology needed! ;) Incidentally, I just solved my issue. I think somehow my inline-uploading.php…

    9 years ago

  • Posted a reply to "image options menu go POOF", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want to disable the upload feature, I just want the browse all to…

    9 years ago

  • Created a topic, 2.0 - Browse All Images malfunction, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "image options menu go POOF", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem. I can only have access to the Next Page of…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Adding Image(s) To WYSIWYG Editor", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally, this particular fix is what you should be looking at.

    9 years ago

  • Posted a reply to "Change destination for upload files", on the site WordPress Support Forums:
    There is a plugin that might help: http://www.ilfilosofo.com/blog/old-style-upload/

    9 years ago

  • Posted a reply to "thumbnail size", on the site WordPress Support Forums:
    It's not violating XHTML, but it loads the page down while the browser determines the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "thumbnail size", on the site WordPress Support Forums:
    Mcarruth, that actually fixed the thumbnail dimensions so they show up again, but the original…

    9 years ago

  • Posted a reply to "thumbnail size", on the site WordPress Support Forums:
    I fear I must be missing something. I uploaded the changed inline-uploading.php file and now…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Image Placement in 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    A "Original Dimensions" option would be extremely useful. While I enjoy many other features, 2.0…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Plugin: Image Browser (formerly called Insert Imag", on the site WordPress Support Forums:
    I was just lamenting over the absent "upload image" button on the edit screen (just…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Glad we both got that figured out! ;-)

    10 years ago

  • Created a topic, Popup comment link disappear from permalink page, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Shelby, I tried to access your site but it kept hanging for me, so I'm…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Tried that, but it doesn't help. :-) It's not a get_archives tag issue, we've already…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally, listing by weekly, or by category is not a problem.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Shelby. Let me know if you get it figured out, and I'll email you…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Bueller... Bueller... ;-) I guess I'm on my own with this one.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archives listing months wrong", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using v. 1.0.2 The problem is, as you can see here, is that the…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Disappearing Imported Entries", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Jeremiah! That was incredibly helpful information. :)

    11 years ago

  • Posted a reply to "Smilies directory", on the site WordPress Support Forums:
    Here's something to look through: http://www.mazeguy.net/expressive.html There seems to be smilies for everything there.

    11 years ago

  • Posted a reply to "Disappearing Imported Entries", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, see- I hadn't checked the database, but they've disappeared everywhere else for certain. Very…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Disappearing Imported Entries", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I noticed recently that upon trying to Edit an Imported Entry (imported from MT),…

    11 years ago

  • Posted a reply to "previous/next post question", on the site WordPress Support Forums:
    Hee. Oops.

    11 years ago

  • Posted a reply to "previous/next post question", on the site WordPress Support Forums:
    Figured out how to do edit this in 1.0 (Roro, the WP template-functions.php file were…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Popup Comments Missing Cookie Code", on the site WordPress Support Forums:
    That is, how to add...

    11 years ago

  • Posted a reply to "wordpress can't find database", on the site WordPress Support Forums:
    Silly question, but are you still trying to load install-config.php? Because if you've manually edited…

    11 years ago

  • Created a topic, Popup Comments Missing Cookie Code, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to "previous/next post question", on the site WordPress Support Forums:
    I'd be interested in seeing that code but it's not displaying on this page properly.

    11 years ago

  • Posted a reply to "Cookies", on the site WordPress Support Forums:
    I switched from MT to WordPress recently so I'm using 1.0. In my popup comments,…

    11 years ago