WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

nightowl99

Profile picture of nightowl99
  • Member Since: March 31st, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Works like a charm, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    This is what I get: Load from the Instagram feed P0, UTC:23:29:41.3768, Start plugin. P1,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Instagram feed not found error", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem again. Worked fine for a while and now stopped,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    And once again it had stopped with "Sorry: Feed not found" error. After I went…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Oh no, right now it is working on the front end. Although, on the "Tools"…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    It's very well possible that the problem is with the server side of things. However,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to say, this morning the feed was down again. So I had another look…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Update: After I saw your last message I did delete/reinstall, and now it works! Woo-Hoo!…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I tried method 2 but was not able to add user either. That's when…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eric, Thanks for responding! I tried the update, deleted and reinstalled the plugin, but…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    I spoke too soon. Sometimes it works for a moment, then we get a "Sorry:…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected '<' in */alpinebot-primary.php(380)", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Eric, I have the exact same problem. Have been trying to resolve with the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Better WP Security Blocks Open Graph Data", on the site WordPress Support Forums:
    John3121's solution worked for us! Thank you so much!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Teaser vs. feature output", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for taking the time to respond! Looks like I'm in way…

    2 years ago

  • Created a topic, Teaser vs. feature output, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Include custom taxonomy archives", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much! This was exactly what I needed. :)

    2 years ago

  • Created a topic, Include custom taxonomy archives, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Customer Reviews] Pagination not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple Plugin Conflicts with wpmu-users.php, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Authors on main blog get "degraded" upon login

    5 years ago