WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ngentile

Profile picture of ngentile
  • Member Since: June 13th, 2011
  • Created a topic, Hyphens at beginning of each line., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Site only fully secure in chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] Multiple videos on same page not showing up., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Advanced membership plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info..... I'm just a little confused as to why its a problem.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    the thing is that I didn't even put that in there. the script auto populated…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I think i fixed it. I changed the permalink setting just for the test.706backup.com…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    We posted at the same time. Read above reply before the following message ---------------- Updated…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    ok, I just found it. Sorry about the hasty reply. Ok, at the moment the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can get into the admin area of each site. I am the sole…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I updated my htaccess file with what you suggested and dropped it into the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After multi-site setup comments and links don't work", on the site WordPress Support Forums:
    This is in the root directory of my 706backup.com directory. All the other sites are…

    3 years ago

  • Created a topic, After multi-site setup comments and links don't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago