WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Nervo

Profile picture of Nervo
  • Member Since: December 5th, 2008
  • Posted a reply to "Same Tab two pages", on the site WordPress Support Forums:
    That's great. Thanks! Great Support!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Same Tab two pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stephen, Thanks for the feedback. I eventually found that out by trying all possible…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Not working on 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I found out that if you deleted default user roles the plugin will not…

    1 month ago

  • Created a topic, Same Tab two pages, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Warning: Creating default object from empty value", on the site WordPress Support Forums:
    No i did not. Not yet anyway.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Creating default object from empty value", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: I tried older versions of the plugins but the warning persists.

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: Creating default object from empty value, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BulletProof Security] W3TC and BPS not playing together nicely", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Did you find a solution for this?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox 2 Doesn't Work in Firefox with WP 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I don't think that changing the jquery that comes bundled with WordPress is a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "subdomain.subdomain.domain.com", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrea_r and Ipstenu, Thanks for the help. I can't find a way to have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "subdomain.subdomain.domain.com", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrea_r, Thanks for all the help. I'm half way there. I installed WP Multi…

    3 years ago

  • Posted a reply to "subdomain.subdomain.domain.com", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @Ipstenu and @Andrea_ I'm gonna try a multi network plugin. Got a couple of…

    3 years ago

  • Created a topic, subdomain.subdomain.domain.com, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] w3 total cache multisite setup featured posts on main site from sub sites", on the site WordPress Support Forums:
    @Simon Thank you. It looks that it's working just fine. I get a error if…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] w3 total cache multisite setup featured posts on main site from sub sites", on the site WordPress Support Forums:
    Want to keep and eye on this. I don't have a mu_plugins folder. What should…

    3 years ago

  • Posted a reply to "High load - Static tuned down pages", on the site WordPress Support Forums:
    So, i think i found a partial solution. It still needs work. Found this plugin…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Optimize wordpress sites", on the site WordPress Support Forums:
    So, I got myself a dedicated server with this configuration: AMD Athlon 64 X2 6000…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom field with checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    You can write the code in you're functions.php or use a plugin. Either way you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    This should be marked as resolved.

    4 years ago

  • Created a topic, Enhanced search form doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Enhanced Search Form] Enhanced search form doesn't work on 3.0.1?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. What a disappointment.

    4 years ago

  • Posted a reply to "category.php not working when category taxonomy is assigned to custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, i didn't understand at first. Can't help you. But, i would try to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Optimize wordpress sites", on the site WordPress Support Forums:
    So, no WP Gurus to give me a few tips about this

    4 years ago

  • Posted a reply to "category.php not working when category taxonomy is assigned to custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Hope this helps: http://net.tutsplus.com/tutorials/wordpress/introducing-wordpress-3-custom-taxonomies/

    4 years ago

  • Posted a reply to "Profile Activity Stream", on the site WordPress Support Forums:
    I believe you'll get a better answer in the Buddypress forum. But...i do recall a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    That depends on what you expect, in terms of pageviews and unique visitors for you're…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Well, i just found out that you're using W3 Total Cache. Try turning it off.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Try turning off all plugins. And then try to change. I don't think this is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    You could always turn debbug mode on and verify the faulty files. Add this to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    No luck?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Thanks. Downloaded it. Tested it. And it works fine. Copy this to you're footer.php,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    39images, Send me YOU'RE files. Not the theme the original theme. That i can download…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Remeber the popular post stuff? This is what should be there: <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    I've told you already. remove this: <?php padd_theme_credits(); ?>

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. Just removed the <?php padd_theme_credits(); ?> from footer.php and it worked. I'm guessing you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing. Paste the url.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Can you send me you're themes files? Use something like wikisend to do it.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi have to say, that this themes has some stuff i've never seen before. Like…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Firebug won't list the files that hold stuff. Just the pages. Anyway, it's inside the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Optimize wordpress sites", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James, Thanks for the link, but it dosen't really answer my question. I already…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Just remove this entire block: http://pastebin.com/wdNNfpcT If that messes up you're theme, remove just the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need a few answers ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi 39images, Is MOST POPULAR POSTS a widget? If yes, just remove it from the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "High load - Static tuned down pages", on the site WordPress Support Forums:
    I´m using W3TC. I know it produces static html rather than a db query, but…

    4 years ago

  • Created a topic, Optimize wordpress sites, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "High load - Static tuned down pages", on the site WordPress Support Forums:
    Should this be moved to WP-Advanced forum?

    4 years ago

  • Created a topic, High load - Static tuned down pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multisite User Management] same blogname in bloglist", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Any news on this?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multisite User Management] same blogname in bloglist", on the site WordPress Support Forums:
    That would be great. Need any help?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multisite User Management] same blogname in bloglist", on the site WordPress Support Forums:
    Tested it. In my case the culprit is W3 Total Cache

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multisite User Management] same blogname in bloglist", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. I´m gonna find the culprit and post it here. Thanks. > Update:…

    4 years ago