WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

naomiblindeman

Profile picture of naomiblindeman
  • Member Since: December 20th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, opacity with a , instead of a ., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Life saver, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Conflict with iThemes Security(?)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for putting the answer to this up here too. It solved my problem!

    5 months ago

  • Created a topic, usefull, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, easy and solid, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    Hey! I'm so glad you figured it out. And I was glad to help but…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    Of course, hope this helps: [15-Nov-2013 14:47:30] step 1 [15-Nov-2013 14:47:30] Array ( [primary_menu] =>…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, to clarify: Not at first but if I tick the box again and save…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    Not at first but if I tick the box again and save again then it…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    No, it's a complete custom build, which could be the problem of course. Except that…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Menu trouble after deactivating and activating", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chouby, thank you for your response. No, 1.2.1. was actually my first version. I'd…

    10 months ago

  • Created a topic, Menu trouble after deactivating and activating, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, 8 characters of unexpected output, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Datepicker stopped working in Firefox Mozilla 20.0", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately when I type in a date in the date field in Firefox, the form…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 new Media Library does not show the extra image sizes", on the site WordPress Support Forums:
    EDIT: I have the disinct feeling I shouldn't be posting this here, I should put…

    1 year ago

  • Created a topic, Smooth, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Enhancement: Shortcodes: Subscriptions", on the site WordPress Support Forums:
    Wonderful! Thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, Great foundation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, I love it., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp e-commerce turns page white - no errors", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for responding Justin, you are right it is a memory_limit problem I found…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] WP e-commerce 3.8.7.4 incompatible with WP 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    I did something that I should have done first, apologies, and that is to set…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wp e-commerce turns page white - no errors", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, please see my post of today: http://wordpress.org/support/topic/plugin-wp-e-commerce-wp-e-commerce-3874-incompatible-with-wp-321?replies=1 Any idea why…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP e-Commerce] WP e-commerce 3.8.7.4 incompatible with WP 3.2.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] WordPress HTTPS v1.9.2 error / The page isn't redirecting prope", on the site WordPress Support Forums:
    That is very kind of you Mike, thank you. Any hint you can give me…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multiple content blocks] new version incompatible with older WP, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] WordPress HTTPS v1.9.2 error / The page isn't redirecting prope", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, I'm having the same problem with version 2.0.4. I've tried most of the things…

    3 years ago