WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

NanetteKalisvaart

Profile picture of NanetteKalisvaart
  • Member Since: June 9th, 2011
  • Posted a reply to "Translation plugin", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Thanks. It saves me time looking for the solution. :-) And I found the…

    4 months ago

  • Created a topic, Translation plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, WON-DER-FUL, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Changing [entry-comments-link]", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Sami. FYI, The 'hybrid-core'-file was/is only in Polish, that's why I choose the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Changing [entry-comments-link]", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I found it. I copied the Polish one and emptied it. Then I translated…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Changing [entry-comments-link]", on the site WordPress Support Forums:
    I now understand I need to not change these things in the themefiles but in…

    11 months ago

  • Created a topic, Changing [entry-comments-link], on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Right sidebar jumps with 7 posts per page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Thermometer in a Widget", on the site WordPress Support Forums:
    And I don't know why, but the target-value & current total entrable are no-decimals-allowed, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thermometer in a Widget", on the site WordPress Support Forums:
    Great plugin! Thanks. I've researched a lot of them and yours looks the nicest to…

    1 year ago

  • Created a topic, Exporting slideshows, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Style widget", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I found it. For others, it's in style.css. I changed the margin-bottom. .widget-area .widget…

    1 year ago

  • Posted a reply to "& amp; in tweet", on the site WordPress Support Forums:
    @lettergrade Did it also work for you for existing tweets, or only new ones? Mine…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Style widget", on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha. Thanks. But how does it know now to leave room between the title and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Style widget", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I learned something new today by looking at the sourcecode of the page…

    1 year ago

  • Created a topic, Style widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Edit/delete reviews?", on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha. Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Edit/delete reviews?", on the site WordPress Support Forums:
    Not specifically that one, just in general. I'll be more hesitant to contribute anymore knowing…

    1 year ago

  • Created a topic, Edit/delete reviews?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work (anymore?)", on the site WordPress Support Forums:
    No, actually, I didn't mean to ask a question, but to leave a review. The…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work (anymore?)", on the site WordPress Support Forums:
    PS Definitely shouldn't get 5 stars; don't know how that happened. Can't seem to edit/delete.…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work (anymore?), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Feed for WordPress] [Twirtter feed for WordPress] combining modes", on the site WordPress Support Forums:
    And I would like to have it show feed, mentions and hashtag. I've tried using…

    1 year ago

  • Posted a reply to "& amp; in tweet", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, it doesn't work correctly yet. I've tried all combinations. Other tips?

    1 year ago

  • Posted a reply to "& amp; in tweet", on the site WordPress Support Forums:
    For now encoding='yes' and decode="" is working. Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Links opening in new window", on the site WordPress Support Forums:
    I'm a nerd-in-training so I'm not following completely yet. Don't I need to change anything…

    1 year ago

  • Created a topic, Links opening in new window, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, & amp; in tweet, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hash tags get confused with HTML entities", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cowboy_X, Would you know what I would need to change to prevent '&' being…

    2 years ago

  • Created a topic, Error on multiple upload, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Widget Settings Importer/Exporter] Import doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kevin, Me again. I went through the (very interesting learning) process of creating an…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Widget Settings Importer/Exporter] Import doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kevin, Thanks for getting back so quickly. I have now opened the file and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Widget Settings Importer/Exporter] Import doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using version 1.0 now, but still no-go. How can I tell if the file…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Widget Settings Importer/Exporter] Import doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You have set this issue to 'resolved' but I have this problem now and…

    2 years ago