WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

nadine00

Profile picture of nadine00
  • Member Since: June 30th, 2009
  • Posted a reply to "Make a metabox that let's users select a link category", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Bueller.....? Bueller...?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Events Archive with Monthly Headers", on the site WordPress Support Forums:
    Updated, but its still just echoing January and not the right month, what am I…

    2 years ago

  • Created a topic, Events Archive with Monthly Headers, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Make a metabox that let's users select a link category", on the site WordPress Support Forums:
    Have this mostly solved, just looking for a way to visually keep the selected option…

    2 years ago

  • Created a topic, Make a metabox that let's users select a link category, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pagination issues on Custom Post Types - 404 pages", on the site WordPress Support Forums:
    Found a solution. Set the read settings to 1 in the admin. While this isn't…

    2 years ago

  • Created a topic, Pagination issues on Custom Post Types - 404 pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Why does this category / post_type combo not filter properly?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Move value from one meta key to another, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Turning off Multiple Images...", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Bueller...?

    2 years ago

  • Created a topic, Turning off Multiple Images..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Library - why are there 4 versions of every image?", on the site WordPress Support Forums:
    I think what's annoying is that wordpress will make extra images, but not add them…

    2 years ago

  • Posted a reply to "post type not supporting tags", on the site WordPress Support Forums:
    Found it.

    2 years ago

  • Created a topic, post type not supporting tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Custom Post Type Permalinks] possible to use a term slug?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, wordpress stopped recognizing a slug, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, 404 errors and custom post types don't use their archive pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [WPML] Posts all disappear when plugin activated, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Stop WP from auto inserting tags", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Bueller?

    3 years ago

  • Created a topic, Stop WP from auto inserting tags, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, importer bugs?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "merged posts lost all their feature images...", on the site WordPress Support Forums:
    Just went in and updated all posts by hand. Maybe there will be a plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Import Feature Does Not Import File Attachments", on the site WordPress Support Forums:
    Woo! Same here. My issue is thumbnails tho, WP just went off and un-attached all…

    3 years ago

  • Posted a reply to "merged posts lost all their feature images...", on the site WordPress Support Forums:
    So it seems like wordpress just went ahead and lost all the image attachments to…

    3 years ago

  • Created a topic, merged posts lost all their feature images..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "wordpress isn't playing nice with php.ini", on the site WordPress Support Forums:
    Over a day ago. The thing tho is if you do it on bitnami, you…

    3 years ago

  • Created a topic, wordpress isn't playing nice with php.ini, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "sidebar widgets don't transfer with rest of site?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh ok, this is likely the problem. Thanks for the tip.

    3 years ago

  • Created a topic, sidebar widgets don't transfer with rest of site?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help: Pulling articles based on a custom taxonomy / term", on the site WordPress Support Forums:
    Found it!

    3 years ago

  • Created a topic, Help: Pulling articles based on a custom taxonomy / term, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "tag.php acting weird with custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    So apparently, this is a bug: http://core.trac.wordpress.org/ticket/14589 And this, which I found over at stackexchange…

    3 years ago

  • Posted a reply to "show taxonomy term parent title", on the site WordPress Support Forums:
    Oh duh...I can just do this. It'll work for what I need. <?php echo get_post_type(…

    3 years ago

  • Posted a reply to "show taxonomy term parent title", on the site WordPress Support Forums:
    ...ah shoot. It doesn't work for top level. eg: X Lunch - Sandwiches --- Turkey…

    3 years ago

  • Posted a reply to "show taxonomy term parent title", on the site WordPress Support Forums:
    Huzzah! Success. Thank you. ^_^

    3 years ago

  • Posted a reply to "show taxonomy term parent title", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. That does not work...odd because I feel it should work. P.S. Hi! ^_^

    3 years ago

  • Posted a reply to "tag.php acting weird with custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Basically what's going on is this: I go to Articles. Articles is a custom…

    3 years ago

  • Created a topic, show taxonomy term parent title, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "tag.php acting weird with custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    3 years ago

  • Created a topic, tag.php acting weird with custom post types, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, show taxonomies in a template, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    Yep changed! Thanks for the responses. Appreciated. :D

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! 'value' => true changed to 'value' => 'true' That really needs to be somewhere…

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    the meta echos out as "true" from inside the loop. the in loop one doesn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    And of course the ghetto version doesn't work, because its in the loop. So...anyone? Suggestions?

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    I could do something like this: [Code moderated as per the Forum Rules. Please use…

    3 years ago

  • Posted a reply to "add_meta_box ...as a checkbox", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Thanks so much! That worked great. :) Additional question. I'm trying to pull just…

    3 years ago

  • Created a topic, add_meta_box ...as a checkbox, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't get sub-menu to display / multiple category issue", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    3 years ago

  • Created a topic, Can't get sub-menu to display / multiple category issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago