WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

nabha

Profile picture of nabha
  • Member Since: November 7th, 2006
  • Find me on:

  • Created a topic, How can I modify the query?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Tags page crashes when plugin enabled, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Works great on multisite, too, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Minor feature request -- integrating with Yoast SEO plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "WPP is showing all categories, not just one", on the site WordPress Support Forums:
    Just thinking about this more... it would be better to join the categories table for…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WPP is showing all categories, not just one", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, it turns out that the patch is trivial, thanks to your coding. You just…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WPP is showing all categories, not just one", on the site WordPress Support Forums:
    Aha, but pages *can* have categories, as mine do -- it's just not the default.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WPP is showing all categories, not just one", on the site WordPress Support Forums:
    Realized I didn't say: this is using WordPress 3.7.1 and the latest version of the…

    10 months ago

  • Created a topic, Maintenance mode turns on by itself, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, WPP is showing all categories, not just one, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "'My Account' Page stopped working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    For a lot of people it has to do with plugin conflicts (as it did…

    1 year ago

  • Posted a reply to "'My Account' Page stopped working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Aha -- I was using Force Password Change, which made sense in an earlier incarnation…

    1 year ago

  • Posted a reply to "'My Account' Page stopped working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    OK, for me it happened because the password wasn't properly set for the new account…

    1 year ago

  • Created a topic, Amount of items in cart is incorrect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "'My Account' Page stopped working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Do you get any errors? Customer accounts have been getting a redirect loop error on…

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: AP Extended Mime Types] Wasn't working, found fix, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1423, in Plugins Trac:
    P value is the opposite of what it should be

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1365, in Plugins Trac:
    Additional variants (after the first) aren't correctly sent to form

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1361, in Plugins Trac:
    In the experiments overview, total visitors shows as zero until the ...

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1360, in Plugins Trac:
    Visual editor buttons disappear

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Bug report: When admin bar is enabled", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, the problem was this rule: body { position: relative; } When removed, it works…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Bug report: When admin bar is enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Right you are, it works in Twenty-Ten even with the admin bar. Thanks, I'll troubleshoot…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Bug report: When admin bar is enabled, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1313, in Plugins Trac:
    Database structure: Get "duplicate entry for key 2" when importing ...

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: wp-Typography] Plugin corrupting unicode characters, can't uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    Jeffrey, thanks for your response, and thanks for putting your energy into this plugin. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: wp-Typography] Plugin corrupting unicode characters, can't uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your sympathy. :) And, an epilogue: the problem is gone, though I don't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: wp-Typography] Plugin corrupting unicode characters, can't uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    What I find interesting is that in the back-end -- the Edit Page screen --…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: wp-Typography] Plugin corrupting unicode characters, can't uninstall, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Rich Text Tags] filter", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I see -- thanks, mebrand. So it is removing the tags, but wpautop puts…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Rich Text Tags] filter", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. It acts like wpautop is missing from the javascript rich…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Field Template] PHP Notice when WP_DEBUG is on", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and of course $post->post_type=='page' on line 530 has to change to $post_type=='page', using the…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Field Template] PHP Notice when WP_DEBUG is on, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor is broken", on the site WordPress Support Forums:
    For other people who encounter this in the future: When switching themes cured the problem,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Success page hide forms", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I was looking for exactly this solution. Would love to be able to do…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Installed a new plug-in and My website is GONE!", on the site WordPress Support Forums:
    Some emergency methods: If you have direct access to your database, you can try this:…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Error establishing database connection" -- but it lies!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hooray! Here's what fixed this error for me: We had WordPress 3.0 installed and Multisite…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Error establishing database connection" -- but it lies!!", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone interested: I ended up fixing this on most of the copies of WordPress.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Upgrade loop", on the site WordPress Support Forums:
    I also was able to fix this by activating per-site and not sitewide. (Inweb's solution…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Error establishing database connection" -- but it lies!!", on the site WordPress Support Forums:
    That is an excellent idea, one I'll remember for other times, but I wasn't able…

    4 years ago

  • Created a topic, "Error establishing database connection" -- but it lies!!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress as the site but the main page from a different IP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Locke, It's not possible to point one subdomain ("www" being the subdomain) to two…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Scanning another folder for page templates", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that looks like a great article (I'll save it and read it!). What I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Scanning another folder for page templates", on the site WordPress Support Forums:
    That's a good idea -- it works for part of the solution. Thank you. Still…

    4 years ago

  • Created a topic, Scanning another folder for page templates, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.0: Can't login after allowing multi-site", on the site WordPress Support Forums:
    Update: Yep, still get the problem with the latest nightly. Double-update: Not 100% sure --…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.0: Can't login after allowing multi-site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrea -- no I hadn't. I'll do that. (Thanks for all your work on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.0: Can't login after allowing multi-site", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like this is already known and being worked on. And there are potential workarounds:…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.0: Can't login after allowing multi-site", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that was already in there. Should have mentioned it, but thanks for doing so.

    4 years ago

  • Created a topic, WP 3.0: Can't login after allowing multi-site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, What's the right way to change wp_list_pages's output?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago