WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mzandstra

Profile picture of mzandstra
  • Member Since: January 25th, 2013
  • Posted a reply to "WordPress bug?", on the site WordPress Support Forums:
    I discovered what was causing the updater to fail. It was actually a DNS misconfiguration.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Login link keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    That shouldn't be a problem... Do you have access to the database via command line…

    9 months ago

  • Posted a reply to "WordPress bug?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info. This a hosting environment, so manual upgrades aren't ideal, but I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Login link keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    If you visit /wp-admin, the link it redirects to is: http://localhost/?redirect_to=http%3A%2F%2Ffletcherrpggames.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1 Do you have "localhost"…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Index file and Headers", on the site WordPress Support Forums:
    When you moved your theme index.php to the root dir, you probably overwrote the one…

    9 months ago

  • Posted a reply to "FTP credentials don't allow to copy to file D:\Hosting\XXXXXXX\html/wp-content/", on the site WordPress Support Forums:
    Looks to my like the plugin is expecting linux, but you are hosted on Windows…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Login link keeps redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    Try sticking this in .htaccess: # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Adjust line spacing in blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    Try adding this in at the end of the stylesheet: .inner-content-main p { line-height:16px; }

    9 months ago

  • Posted a reply to "Instability after WordPress upgrade, different per admin user", on the site WordPress Support Forums:
    - 'Posts > Add New' shows "500 Internal server error" (only some admin users) That…

    9 months ago

  • Posted a reply to "WordPress bug?", on the site WordPress Support Forums:
    The permissions look fine. I'm running Apache + mpm-itk so the permissions are a little…

    9 months ago

  • Created a topic, WordPress bug?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Can't create tasks in MultiSite, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Widget generates bad links, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago