WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Mystagogue

Profile picture of Mystagogue
  • Member Since: November 10th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Theme: Graphene] Home Page Stuck on Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem. I was looking under Graphene "Home Page Panes", when in fact it…

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Graphene] Home Page Stuck on Posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Comments Options "Gone"", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that was it. I don't know what version introduced that capability, but it was…

    3 years ago

  • Created a topic, Rebuild Full Slugs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Comments Options "Gone", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "All relative (permanent) paths are broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks (for the bad news). I'm rebuilding my site now from scratch, with version 3.3.1.

    3 years ago

  • Created a topic, All relative (permanent) paths are broken, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Pretty Links Without Page Hierarchy, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Hide Dashboard] Replace "Site Admin" Text?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Janrain Engage] Incompatible with IE 8 in "Guest" Account, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Now Reading Reloaded] Not Offering Displey Hook, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Login] Logo Feature Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, yes now it is working fully - I've selected 'activate' at the top. I…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Login] Logo Feature Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: My Brand Login] Plugin Files Not Sound, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hooking 3.x Output", on the site WordPress Support Forums:
    I think I found most of my answer. Evidentally, at least by WP 3.x versions,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Fixing Layout the "Proper" Way", on the site WordPress Support Forums:
    Switching the plugin attributes, as suggested, did not work. It was as if I hadn't…

    4 years ago

  • Created a topic, WP Forums Version Meta Info, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Hooking 3.x Output, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Janrain Engage] Have SSL / http Request Failure", on the site WordPress Support Forums:
    I have downgraded to 1.0.0 on my wordpress 3.0.3 site, and now it is working…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Janrain Engage] Have SSL / http Request Failure", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed a comment on that same core SSL error message. That was from June…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Janrain Engage] Have SSL / http Request Failure", on the site WordPress Support Forums:
    I successfully updated to 1.0.1 from 1.0.1b. I still receive what appears to be the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Janrain Engage] Have SSL / http Request Failure", on the site WordPress Support Forums:
    I should have mentioned, my local box where I run this is Windows 7 x64.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Janrain Engage] Have SSL / http Request Failure, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Janrain Engage] Have http / SSL Request Failure, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, JanRain Engage: Error with certificate, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Upgrade WordPress Snafu, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "BackWPUp Has Warnings and E-mail Error", on the site WordPress Support Forums:
    I have an update on this item. I don't know why, but the 2nd time…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Won't Start Caching", on the site WordPress Support Forums:
    I've activated debug messaging to e-mail. However, no e-mails have arrived. The built-in tester gives…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Forums Bug", on the site WordPress Support Forums:
    Akismet thought a registered user, posting on plugins, was a spammer? I'm curious of what…

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress Forums Bug, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Won't Start Caching, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Pretty Links (mod_rewrite) Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Fixing Layout the "Proper" Way, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, BackWPUp Has Warnings and E-mail Error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago