WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mypersonalaccent

Profile picture of mypersonalaccent
  • Member Since: July 6th, 2013
  • Posted a reply to "White Screen - Site not loading when enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. That appears to be this line: if (!class_exists('CacheMeta')) { class CacheMeta { // this…

    8 months ago

  • Created a topic, White Screen - Site not loading when enabled, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "PHP Line Break Help", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, so much Andrew! It actually did not work properly but I wouldn't have…

    8 months ago

  • Posted a reply to "New Installation = Photos not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Can you go to your FTP and change the file permission to 705 and see…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Https issue on non https website", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ShootingTime, Have you tried contacting BlueHost? It appears that the SSL certificate it is…

    8 months ago

  • Posted a reply to "locked out of admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Alan, Have you uploaded anything new recently? Installed any new plugins or changed any…

    8 months ago

  • Posted a reply to "New Installation = Photos not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    What kind of error message are you getting when trying to upload the photos? What…

    8 months ago

  • Created a topic, PHP Line Break Help, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Certain category page not "paging" correctly.", on the site WordPress Support Forums:
    I am not trying to bump this but it has been 5 days, does anyone…

    10 months ago

  • Posted a reply to "A like button after a post, with avatars?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Colleen, Try this: http://wordpress.org/plugins/wordpress-facebook-like-plugin/ Amber

    10 months ago

  • Created a topic, Certain category page not "paging" correctly., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, How To Add Google Structured Data Markup?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    YAY! I think I got it. This might be a backwards fix but I just…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I was able to remove the coding to get the logo gone and resize…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, thank you. On this page: http://www.mypersonalaccent.com/tasty-delights/ I want this image as the header image:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    I think it is because the theme I am using adds a header image for…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! One more thing and I will mark as resolved and leave you be…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help with change graphics on Template", on the site WordPress Support Forums:
    You are seriously amazing. I have been working on this for hours. Thank you so…

    10 months ago

  • Created a topic, Help with change graphics on Template, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Installed New Blog Directory... where are my posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!! I used your suggestion, I had to delete like 4 plugins via FTP,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installed New Blog Directory... where are my posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't have access to the database at the time. All I did was install…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installed New Blog Directory... where are my posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I will try that. I just disabled the plugin if that helps. I will report…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installed New Blog Directory... where are my posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I reuploaded all of their pictures via FTP into upload directory under wp-content. Not…

    1 year ago

  • Created a topic, Installed New Blog Directory... where are my posts?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to open links in new window", on the site WordPress Support Forums:
    I am honestly not sure if you can set this to be a default option,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Blog Pages With Multiple Themes?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your help. I have a child theme set up already but I…

    1 year ago

  • Created a topic, Blog Pages With Multiple Themes?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago