WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

muttznutz

Profile picture of muttznutz
  • Member Since: May 13th, 2007
  • Created a topic, It's a function library ..., on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Simple, but effective ..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Simple, no drama, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Plugin incompatibility - CCTM & Plugin Organiser, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Request - disable for mobile devices", on the site WordPress Support Forums:
    (message mainly for Jeff, but also for the record), Sorry about the slow response, but…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    No worries, Wansbrough. Hopefully the author can apply something similar soon.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    I've found what's going on with the 'outline' I mentioned at the end of my…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    Re: the grey boxes - I had a similar problem after upgrading from 2.6 to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Request - disable for mobile devices", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Jeff, that looks like a handy tool you've got there. I'll try it out.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "PhotoSwipe not always being used (wp super cache conflict?)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stephen, I had a similar problem with WP Super Cache ("WPSC"). The problem is…

    9 months ago

  • Created a topic, Request - disable for mobile devices, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Compatibility with compression plugin - script file doesn't load, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "navigation arrows", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all, I've just implemented LB+CB. I had the same problem using the "black/colorbox.css" style…

    10 months ago

  • Posted a reply to "System error log "loop"", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mark, email sent

    11 months ago

  • Posted a reply to "System error log "loop"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mark, Thanks for getting back to me. I'm afraid that I''m not able to…

    11 months ago

  • Created a topic, System error log "loop", on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, 2.0.17 - Gallery admin css not registered, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Get Child Categories on Parent Category page", on the site WordPress Support Forums:
    bookchiq - I'm happy to have helped ... (it's nice to feel useful) I've posted…

    7 years ago