WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mukaumedia

Profile picture of mukaumedia
  • Member Since: August 18th, 2007
  • Posted a reply to "[elegant-grunge] Adding Comments to Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you it solved my query perfectly

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Tools] URL not made tiny", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the solution, Mr Anderson. (Why do I feel like I'm in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress automatically deletes all HTML image map code", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how WordPress MU works or what Buddypress is but here are two…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image Map in post isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone else interested, I helped madhatterdesign get this working here: http://www.nicholsondrilling.com/?page_id=5 Click on the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "tweet this just stalls and hangs the wordpress system?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Tweet This kills my blog too. Actually, it totally killed one of my client…

    5 years ago

  • Created a topic, OMG this is doing my head in - help please, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: All in One SEO Pack] All In One SEO Pack - Deletes the title of the blog on the frontpage", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Since upgrade to WP 2.6.3 I've LOST my All in ONE SEO on the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Should come standard...", on the site WordPress Support Forums:
    Yep full stars :-) WordPress is a clunky interface (how many times have I posted…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Events Calendar] Events List and Big Calendar - problems with both", on the site WordPress Support Forums:
    The second-to-last (non beta) version messed up my site with php errors.. and then I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FormBuilder] Problem after upgrade to 0.60", on the site WordPress Support Forums:
    Update: just checked and 1and1 run php 4.4.9 so that makes sense with what truthmedia…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FormBuilder] Problem after upgrade to 0.60", on the site WordPress Support Forums:
    Hi aulorg - I'm gettting the same error. I'm building a site for someone on…

    6 years ago