WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

muggz

Profile picture of muggz
  • Member Since: October 20th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Website loading too slow", on the site WordPress Support Forums:
    This is likely to be the cause: http://wordpress.org/support/topic/header-image-kills-performance Comment out the lines in that post…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Header image kills performance", on the site WordPress Support Forums:
    @chrisp68 I plan on looking into why the slowdown takes place on my local PHP…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Header image kills performance", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem on my local windows box. The file: parts\class-header-header_main.php snags the img…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Why are my galleries not opening up in a lightbox?", on the site WordPress Support Forums:
    ok reverting back to 3014 fixed it, I'll have to find versions between that and…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Why are my galleries not opening up in a lightbox?", on the site WordPress Support Forums:
    The gallery pages fail to display the admin bar and the footer of the page…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Why are my galleries not opening up in a lightbox?", on the site WordPress Support Forums:
    Same here with 3.1.5 upgrade.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Unable to use lightbox after version 3.0.14 update", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem. Emptying my chrome cache fixed it for me. I guess the…

    10 months ago