WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mtz92

Profile picture of mtz92
  • Member Since: September 3rd, 2012
  • Posted a reply to "No language when adding media from site editor", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I didn't click on "Save all changes". Now it works. Thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "No language when adding media from site editor", on the site WordPress Support Forums:
    I upload images using the "Upload/insert" button in the site editor. In the media section,…

    2 years ago

  • Created a topic, No language when adding media from site editor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Page with parent looses language information", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for fixing it! :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] Page with parent looses language information", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed that it only happens if I use bulk actions

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] Page with parent looses language information, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang widget with flags ( https )", on the site WordPress Support Forums:
    it works perfectly! Thank you so much! :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Polylang widget with flags ( https )", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, I didn't explain well. I want to use both http and https, and that…

    2 years ago

  • Created a topic, Polylang widget with flags ( https ), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago