WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

msabolik

Profile picture of msabolik
  • Member Since: May 16th, 2012
  • Created a topic, "From:" translation on variable product pages sticks to it's source text, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Thanks.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    By safely I mean without loosing product settings, categories, attributes, etc.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Can I safely do that by uninstalling the new version and installing the old one…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks, I will do that. Hope you will have it upgraded soon.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, and can you tell me how to enable it without the admin option? Any…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    As I understand it should be working just fine on the front end.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, can I enable it without the gateway actually showing in the admin panel? Because…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Active but not appearing in Payment Gateways", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, in the mean time, can you tell me the code that needs to be…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Cystom Payment Gateway not showing in Payment Gateways Settings, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Fanwood 0.1.6.7, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Active but not appearing in Payment Gateways, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Theme My Login 6.3.3", on the site WordPress Support Forums:
    After upgrading to 6.3.3. getting 404 error pages for all newly created TML pages.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Report issues with TML 6.3 beta here", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After I upgraded from version 6.2.3 to 6.3.1 I enabled Ajax and the logout,…

    1 year ago

  • Created a topic, Page not found issues, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago